BEAULİS POINT IT FAR İNCELEME YAZISI🟤

 


Beaulis markasının koleksiyon ürünleri dışında sürekli satışta olan ürünlerini de çok beğeniyorum.Genel olarak bu ürünler makyajda ihtiyacımız olan temel şeylerden oluşuyor.Toz ürünler, krem ve likit ürünler var ve ayrıca bu ürünlerin de renk seçenekleri oldukça güzel.Bence makyaja yeni başlayanlar, uygun fiyatlı makyaj çantası hazırlamak isteyenler veya günlük makyaj için ürün arayanlar için güzel bir marka.Ben de markayı ilk çıktığı günden beri takip ediyorum.Genellikle ihtiyacım olan ürünleri bu markadan alıyorum.Bu yazımda sizlere Beaulis'ten denemiş olduğum Point It fardan bahsedeceğim.



-Ürün tekli far olarak tasarlanmış.İçerisinde 2,5 gram ürün var ve uzun bir süre yetiyor.

-Beaulis'in klasik şeffaf tasarımına sahip.

-Ürün için vurgu, işaret anlamında bir isim tercih edilmiş..Tekli far olduğundan tek kullanımda bu anlamı taşıyan bir ürün.

-Farın yapısı incecik ve yumuşacık.Ama fırçaya alırken tozutma yapıyor.

-Kolay ve eşit şekilde dağıtılabiliyor.Fırçayla uygulaması ve dağıtması kolay ama parmakla çok kolay dağıtılmıyor.

-Uygulama yaparken göz altına dökülme yapmıyor.

-Pigmentasyonu orta, çok yoğun değil.Uygulama yaptığınızda tam renk alamıyorsunuz.Ya fırçaya bolca ürün almak gerekiyor yada birkaç kat üst üste uygulamak gerekiyor.

-Uygulama sonrasında göz makyajına doğal ve hoş bir hava katıyor.

-Kalıcılığını da beğendim.

-Ben ara sıra tekli farlarla tek renkli göz makyajı yapmayı seviyorum.Bu ürünün pigmentasyonunu çok başarılı bulmasam da tekli far olarak sevdiğim ve elimin sıkça gideceği farlardan oldu.


Bendeki rengi;

179 Simply Taupe- Soğuk, gri alt tonlu kahverengi.İsmi gibi tam boz kahverengi.Göz kapaklarına uygulandığında müthiş bir gölge görünümü sağlıyor.Tek başına kullanılabileceği gibi farklı renklerle kullanıldığında geçiş rengi olarak da kullanılabilir.Ben ayrıca bu rengi soğuk alt tonlu olduğundan burun kontürümde de kullanıyorum.Çok beğendiğim bir renk oldu.Günlük, doğal makyajlara uyabilecek hoş bir tona sahip.


Rengin duruşu


Beaulis markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yamadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar