BEAULIS EXTEND IT RİMEL İNCELEME YAZISI💜


Rimel, hem günlük hem de özel gün makyajlarımda vazgeçemediğim, sıkça kullandığım kozmetik ürünlerinden.Hatta koleksiyonumda en hızlı biten ürünler kapatıcı ve rimeller oluyor genellikle.Yüzümde hiçbir şey olmasa bile bir kapatıcı ve kirpiklerin belirgin görünmesi için bir rimel yetiyor.Bazı fırça şekline ve yapısına sahip rimelleri ayrı bir seviyorum.Bu tarz rimeller kirpiklerimi daha belirgin hale getirdiğinden onlar koleksiyonumda favorilerim arasında oluyorlar ve hızlı bir şekilde de bitiyorlar.Denemiş olduğum rimellerden biri olan Beaulis Extend It Rimel'i inceleyeceğiz bugün.



-Yüksek hacim ve uzunluk etkisi veren rimel.

-Rimelin fırçası plastik, kısa ve sık kıllara sahip.Şekli ise konik ve esnek.Bu tarz fırçaya sahip ürünler benim kirpiklerimle çok iyi anlaşıyor.

-Çok kolay uygulanıyor.Göz çevresine çok fazla bulaşma yapmıyor.

-Plastik kıllı fırçalar genellikle kirpikleri tek tek ayırıp belirginleştirmede oldukça başarılıdır.Bu rimel de bu etkiyi sağlıyor.Kirpikleri tek tek ayıyor.

-Kirpikleri çok güzel tarıyor.Birbirine yapıştırmıyor.

-İçerisindeki ürün yoğun.Çok ıslak değil ve uygulama sonrasında kuruma hızı iyi.

-Kirpiklerin daha uzun görünmesini sağlıyor.Normal halinin iki-üç katı kadar uzunluk sağladığını söyleyebilirim.Bu da kirpiklerin daha hoş durmasını sağlıyor.

-Uygulama sonrasında kirpikleri çok güzel gösteriyor.Ben genellikle tek tek ayrılmış ve uzun duran kirpikleri sevdiğimden bu rimelin etkilerine bayıldım.

-Hacim verme konusunda orta etkiye sahip diyebilirim.Çok yoğun bir hacim sağlamıyor.

-Alt kirpiklerime rimel kullanmayı sevmem ama ürünü denemek için alt kirpiklerime de uyguladım.Çok güzel belirginleştiriyor ve o kadar güzel durdu ki ilk defa alt kirpiklerimin rimel uygulanmış halini beğendim.

-Kalıcılığı çok başarılı.Hem uzun süre kirpiklerde kalıyor hem de göz altına akma, bulaşma yapmıyor.Hatta bu yüzden suya dayanıklı olabilir mi diye direkt su değdirdim ama suya dayanıklı değilmiş:) Sadece kalıcılığı çok başarılı.

-Günlük kullanım için uygun.

-Benim favori rimellerimden biri Maybelline Rocket Volum'dur.Ona yakın etki sağlayan rimel bulamamıştım.Beaulis'in bu rimeli neredeyse aynı hatta daha iyi etki sağlıyor.Favori rimellerimden biri oldu.

-Tavsiye edebileceğim uygun fiyatlı bir rimel.


Ürünün bendeki rengi;

100 Black- Standart siyah renge sahip.Kirpiklere olduğundan yoğun siyah bir görünüm vermiyor.


Beaulis markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Güzel inceleme olmuş. Rimelin gözleri daha ön plana çıkardığı bir gerçek var. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum:) Tek başına bile yetiyor bazen:)

      Sil
  2. iyi diyosun piki o zamansa :)

    YanıtlaSil