DYN BY CATHERINE ARLEY KYLIE LIPSTICK İNCELEME YAZISI💄

 


DYN markasından daha önce likit mat ruj incelemesi yapmıştık.Yazısı şurada.Bu kez stick formda olan bir rujunu inceleyeceğiz.Yine likit mat rujlarında olduğu gibi bu ruj da DYN'nin Kylie serisinden.Likit mat ruj modasını geride bıraktıktan sonra tekrar stick formda rujlara ve glosslara dönüş yapınca bu tür rujlar trende daha çok uyduğundan koleksiyonda tekrar gün yüzüne çıkıyor tabii.DYN Kylie Lipstick'i yapı ve renk verme özellikleriyle incelemeye başlayalım.


-Tasarım olarak likit mat rujlarıyla benzer renk ve çizime sahip.Klasik stick ruj tasarımında, çevrilerek açılıyor.

-Yapısı yoğun, kremsi, yumuşak ve nemli.

-Yapısından dolayı uygulaması çok kolay oluyor.Nemli olduğu için kolay sürülebiliyor.

-Bitişi ortada kalmış bir yapıda.Nemli-saten arası bir duruşu var.Ne çok parlak duruyor ne de çok mat duruyor.Tam uygulandığında hoş bir bitişe ve duruşa sahip.

-Pigmentasyonu iyi.Tek kat uygulandığında hafif boşluklar oluyor, dudak rengini tamamen kapatmıyor ama rengini belli ediyor.İki kat uygulamada daha iyi renk veriyor.Bu şekilde daha hoş duruyor.

-Ben genellikle az uygulayıp dağıtarak kullandım ürünü.Bu şekilde daha çok mat bir duruşa sahip oluyor.Renk vermesi az uygulamama rağmen güzeldi.

-Kalıcılığı ise zayıf.Yapısı nemli olduğundan çok fazla süre durmuyor.Zaten çoğu stick rujun kalıcılığı bu şekilde zayıf oluyor.Tazeleme isteyen rujlardan yani.

-Üründe çok hoş meyvemsi bir de koku var.

-Uygun renkler seçildiğinde kullanması keyifli bir ruj olabileceğini düşünüyorum.


Ürünün bendeki rengi;

01- Koyu tonlarda gül pembesi.Renk dudakta biraz daha canlı duruyor.İçerisinde çok küçük de ışıltılar var ama belli olmuyor.


DYN by Catherine Arley, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar