THE PUREST SOLUTIONS HYDRATION BOOSTER DAILY MOISTURIZING CREAM İNCELEME YAZISI💙

 


Havalar soğumuşken ve cildimizin kurulukta zirveye doğru koştuğu bu dönemlerde bir nemlendirici incelemesi yapmaya ne dersiniz?Cilt tipine göre yaşanan kuruluklar farklı olduğundan her cilt tipine özel ayrı nemlendiriciler bulunuyor.Benim cildim karma-yağlı ama bazı dönemlerde cildimin bazı bölgelerinde pul pul dökülme olacak kadar kuruluk yaşayabiliyorum.Bunun onarımı için de nemlendiriciyi cilt bakım rutinime ekliyorum.Bu yazımda, yakın zamanda incelemiş olduğum The Purest Solutions Hydration Booster Nemlendirici Krem'i anlatacağım.



-Ceramide, 4D Hyaluronik Asit ve Pentavitin içeriyor.

-Nem takviyesi sağlayan günlük nemlendirici krem.

-4D Hyaluronik Asit teknolojisi cildin 3 katmanındaki nemi artırmayı ve korumayı sağlar.

-Cildin günlük nem ihtiyacını karşılayacak Aldavine, Ceramide ve 4D Hyaluronik asit ile zenginleştirilerek formüle edilmiştir.Cilde esneklik ve nem dengesi kazandırır.Cildin nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur ve yaşlanma belirtilerini en aza indirmeyi hedefler.Cilt daha canlı, dolgun ve pürüzsüz gözükür.

-Yapısı çok yoğun değil.Hoş bir yapıya sahip.Uyguladıktan sonra hafif maskemsi bir his bırakıyor bir müddet.

-Sanki mat bir nemlendiriciymiş gibi ama dağıttıktan sonra hoş bir nem katıyor.Yağlı ve yapışkan bir his bırakmıyor.

-Cildi anında nemlendirip ışıl ışıl yapıyor.Cildi yağlandırmadan ve yormadan nemlendiriyor.

-Cildin uzun süre nemli kalmasını sağlıyor.

-Ciltte pul pul dökülen, ölü deri bulunan  ve yoğun kuruluk olan yerlere yoğun etki sağlamıyor.Bunların görünümünü yok etmiyor.

-Cildimi güzelleştirdi ve daha sağlıklı görünmesine yardımcı oldu.

-Cildimin kötü olduğu dönemlerde, sivilcelenme yaşadığım ve izlerin belli olduğu dönemde kullandığımda cildime çok iyi geldi.O kızarık görünümünü azalttı ve sivilcelerin bir tık daha hızlı iyileşmesini sağladı.Böyle bir etkisi var mıydı bilemiyorum ama sanırım bariyer güçlendirici etkisiyle bu sorunlara da iyi geldi.Nemlendirirken aynı zamanda cildime onarıcı etki de sağladı.

-Bende sivilcelenme yada tahriş yapmadı.Zaten genel olarak Purest ürünleri cildime iyi geliyor.Bu markanın ürünlerini cildim seviyor.

-Kokusu kimyasal ama rahatsız etmiyor.Diğer Purest ürünleri gibi kokuyor.Benim sevdiğim bir koku olduğundan rahatsız etmedi.

-Çok kuru ciltlerin kullanımında başarılı sonuç verir mi bilemiyorum ama benim cildime çok iyi geldi bu nemlendirici.Bu dönem hep bu ürünü kullanacağım gibi görünüyor:)



The Purest Solutions, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bu kremi bilmiyordum. Deneyip bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum size.
    Güzel bir kreme benziyor. En çok da yaşlanma belirtilerini en aza indirmesini hedeflemesi iyiymiş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim:)Severek kullandığım bir ürün:)

      Sil
  2. aman havanın neminden bıktık aylardır yaa neyse ki nem gitti gibi artık kasım ayında oleey nemlendirici kullanılabilir tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha:D Evet artık cildimizin daha çok nem desteğine ihtiyacı var:)

      Sil