BEAULIS LOCK IT KAŞ MASKARASI İNCELEME YAZISI🗝

 


Kaş makyajında en önemli olan şey kaşların makyaj yapıldıktan sonra aynı şekilde sabit bir şekilde kalması.Bunu sağlayan da genellikle kaş maskaraları ve yeni çıkan kaş sabunları oluyor.Kaş maskaralarının şeffaf yada renkli seçenekleri oluyor.Tarama ve sabit tutma etkileri sağlarken aynı zamanda renk de veriyor.Aslında oldukça pratik bir ürün.Ben önceden kaş makyajımda kaş farlarından vazgeçemezken günlük makyajımda pratikliğinden dolayı kaş maskaralarını kullanıyorum artık daha çok.Bu yazımda da sizlere denemiş olduğum kaş maskaralarından biri olan Beaulis Lock It Kaş Maskarasını anlatacağım.


-Ürünün ilk göze çarpan özelliği gramajı oluyor.Diğer kaş rimellerine göre daha büyük bir ambalaja sahip ve daha fazla ürün var.

-Fırçaya da yine bolca ürün geliyor.Bu aslında bir bakıma uygulamada ve kaşları tarama konusunda zorluk çıkarıyor.Ürün fırça kıllarının aralarını dolduruyor.Böyle olunca da fırçanın tarama işlevi azalıyor.

-Fırçasının şekli güzel aslında.Küçük, kıl fırçalı ve kaşları taramak için güzel bir şekle sahip.Ama çok fazla ürün aldığından kontrolü zor.Ben de bu yüzden fırçaya gelen fazla ürünü kenarlarına sürerek azaltmaya çalışıyorum.Azaltınca uygulaması daha kolay oluyor ve duruşu çok daha güzel oluyor.Bu şekilde kaşları daha güzel tarıyor.

-Ürünün yapısı yoğun.Sürdükten sonra hızlı kuruyor.

-Ürünün ismine baktığımızda maskaranın kaşları sabitleme konusunda iyi olduğunu düşünüyoruz.Ama kaşları çok başarılı sabitlemiyor.İlk şekil verdiğiniz anda güzel duruyor fakat gün içinde şekli bozulabiliyor.

-Kalıcılığı kaşları sabit tutma açısından başarılı değil ama renk kalıcılığı iyi.

-Pigmentasyonu yüksek.Yoğun ve güzel renk veriyor.

-Kaşları çok güzel dolduruyor, yoğun ve sık bir görüntü katıyor.Tam dolu kaş görüntüsü sağlıyor.

-Az uygulandığında daha doğal ve daha hoş duruyor.


Ürünün bendeki rengi;

199 Dark Brown- İsmi gibi koyu kahverengi.Kaşlarda da koyu duruyor.Benim kaşlarım koyuya yakın kahverengi ve bende bir miktar koyu durdu.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.



Beaulis markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yamadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar