BENEFIT GOOF PROOF BROW PENCIL İNCELEME YAZISI 👀


Benefit bir ara kaş makyajına özel bir seri çıkarmıştı.Kaş makyajını daha özenli ve neredeyse kusursuz hale getirecek bu ürünler oldukça popüler olmuştu.Gerçi hala çok satılıyor.Hatta o kadar sevilmişti ki, Benefit bu seriyle birlikte bir de kendi satış yerlerinde kaş makyajı yapma hizmeti vermişti.Burada kaşlarınızı aldırabiliyor, profesyoneller tarafından şekillendirebiliyor ve güzel bir kaş makyajı yaptırabiliyordunuz.O dönem oldukça popülerdi ve benim takip ettiğim kadarıyla da yüz şekline uygun çok hoş kaş makyajları yapılıyordu.Ben de bu seriden Goof Proof Brow Pencil'ı anlatacağım sizlere.



-Ürün hatasız kaş kalemi ismine sahip.

-Oldukça kolay kaş doldurabilen açılı kaleme sahip.

-Belirgin olmayan ve dağınık kaş görünümüne sahip olanlar için oldukça işe yarayan bir ürün.Hızlıca kaşları doldurur.Kaşların sonlarını belirginleştirir.

-Herkes bu kolay kaş dolduran kalemle bir uzman gibi hızlı bir şekilde uygulama yapabilir.

-Hafif renk verme özelliği, hatasız uygulama kolaylığı, bu yumuşak yapılı kaş kalemi sayesinde hızla yoğun ve doğal görünümlü kaşlar elde edebilirsiniz.

-12 saat süren su geçirmeyen kalıcılık vaat ediyor.

-Sivri ucu kaşları belirginleştirir, geniş ucu kaşları doldurur.

-Benefit'in bu serisinin tasarımını çok beğeniyorum.Bu kalemin tasarımı da inanılmaz şık.

-Yapısı yumuşak ve uygulaması oldukça kolay bir kaş kalemi.

-Açılı bir şekli var kalemin.Şekli yüzünden de ayrıca bir uygulama kolaylığına sahip.

-Pigmentasyonu orta.Çok aşırı renk vermiyor ama zaten kaş kalemlerinin bu şekilde olması daha iyi.Daha buğulu, gölge gibi bir renk verdiğinden doğal bir görünüm elde edebiliyorsunuz ve kontrolü de kolay oluyor.

-Kaşlara tamamen uygulandığında kaşları sık ve yoğun gösteriyor.

-Tam boyunda kalemin arka kısmında tarağı da var.Bendeki mini boyu olduğundan bunda tarak yok.Bu yüzden uygulama yaptıktan sonra genellikle ayrı bir kaş tarağıyla tarıyorum ben daha doğal durması için.Kolay bir şekilde de dağıtılabiliyor.

-Doğal kaş izimi de yapılabiliyor.İnce ucuyla seyrek kısımlara tek tek kaş çizilip boşluklar doldurulduğunda doğal duruyor.

-Genel olarak kaşlara doğal bir yoğunluk, hacim, sıklık görüntüsü kazandırıyor.

-Kalıcılığı da güzel.

-Çok başarılı bulduğum bir ürün oldu.Kaş makyajında ürün fark eder mi diye düşünüyordum ama bu seri gerçekten mükemmel kaş makyajı için üretilmiş.

 

Ürünün bendeki rengi;

3 Medium- Sıcak alt tonlu koyu kahverengi.Benim kaş rengime çok yakın.Uygulama yaptığımda hafif kızıl bir alt ton da kattı ki benim hoşuma giden bir görünüm oldu.



Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.



Benefit, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar