LANCOME IDOLE PARFÜM İNCELEME YAZISI🌹


Blogdaki parfüm serisine yeni bir ürün incelemesi ekliyorum.Lancome'un çok sevilen La vie est Belle parfümünden sonra Idole parfümü de markanın en beğenilen parfümleri arasına girdi.La vie est Belle'in inceleme yazısını şurada paylaşmıştım.Idole daha yeni çıkan bir ürün ve Lancome'un diğer parfümlerinde olduğu gibi bu parfüm de daha önce hiçbir üründe koklamadığımız bir kokuya sahip.Böyle orijjinal kokuya sahip olunca benim de ilgimi çekti tabii.Parfümü incelemeye başlayalım.



-Tasarımı inanılmaz şık bir parfüm.Görünüşü çok güzel.Ve incecik de şişesi var.Bu da çantaya atmak yada küçük çantalar da bile taşımak için oldukça kolaylık sağlıyor.

-Lancome Idole parfümün içeriğindeki kokular; Beyaz Şipre, Yasemin Çiçeği ve 4 çeşit Gül.Bu çeşitlerden biri de Isparta gülü.Güllerden 3 farklı özütleme tekniği ile koku elde edilmiş.

-Çiçeksi bir kokuya sahip.Parfümden diğer kokulardan çok gül kokusu daha fazla geliyor.Ama bu gül kokusu o kadar güzel ki.Bu gül kokusuyla birlikte odunsu bir koku da geliyor.Bu da parfümün daha ağır ve şık durmasını sağlıyor.

-Yoğunluğu fazla bir parfüm.Tek fıs sıktığınızda bile yoğun koku alıyorsunuz.Ve bu koku her yere yayılıyor.Sıktığınız odada bile bir müddet bu koku kalıyor.

-Eau de Parfum olarak geçiyor.Yani kalıcılığı daha fazla bu türde olan parfümlerin.Bu parfümün de kalıcılığı inanılmaz güzel.Günlerce kalan bir kokuya sahip.

-Kıyafete sıkıldığında koku oldukça uzun süre kalıyor.Hatta farklı zamanlarda giydiğinizde bile kıyafetten kokuyu alabiliyorsunuz.Tene sıkıldığında kokusu oldukça fazla hissediliyor.

-Koku kombinasyonu inanılmaz güzel ve orijinal olmuş.Yoğunluğu ve kalıcılığı da çok başarılı.Çok beğendim.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.





Lancome, hayvanlar üzerinde deney yapan markalar arasında yer almaktadır.

Bu yazı reklam değildir.


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Ooooo lancome ve çiçekler oooo dikkat çekici oldu bu :)

    YanıtlaSil