KORE DİZİLERİNDEKİ FAVORİ ÇİFTLERİM👫


Kore dizileri deyince akla hemen romantik dramalar geliyor.Aslında son dönemler Kore dizilerinin türleri çeşitlendi ve bu türün dışında da çok başarılı yapımlar da var.Ama benim gibi eski izleyicilerdenseniz o dönemlerde romantik dramaların popüler olduğunu hatırlıyorsunuzdur.Dikkatimi çekti bu tarz dizilere bir müddet ara verilip fantastik ve suç türünde dizilere ağırlık verildi ama son zamanlarda çıkan diziler arasında romantik dramalar yine popüler olmaya başladı.Ben de bu zamana kadar izlediğim Kore dizileri arasında en çok sevdiğim çiftleri paylaşmak istedim.


Romantik Drama türü Kore dizileriyle yeni tanıştığım dönemlerde sevdiğim bir tür olsa da zamanla bu tür çok ilgimi çekmemeye başladı.Ama bazı dizilerde öyle tatlı çiftler vardı ki tekrar tekrar izleyebilirim onlar için:)


W Two Worlds | Oh Yeon Joo- Kang Chul

Bu dizimiz fantastik türde bir dizi ama çiftimiz o kadar güzel o kadar tatlı ki, çok hoş da romantik bir havası vardı dizinin.Kız, babası çizgi roman çizeri olan ve bu çizgi romanların sıkı takipçisi olan Oh Yeon Joo.Erkek karakter ise bu çizgi romanın baş rolü Kang Chul.İkisinin yolları çizgi romanda kesişir ve bu macera içerisinde birbirlerinden hoşlanmaya başlarlar.Bu çifte gerçekten bayılıyorum.İnanılmaz tatlılardı.Karakterleri oynayan Han Hyo Joo ve Lee Jung Suk'un kimyaları da çok uyumluydu.


Goblin | Grim Reaper- Sunny

Goblin dizisini çok aşırı severek izlemedim ama dizide bir çift vardı ki sahneleri gelse diye dört gözle bekliyordum.Bunlar Grim Reaper ve Sunny.Geçmiş hayatlarında bağları olan, biri ölüm meleği ve bir diğeri de farklı bir insan olarak dünyaya gelen bu çiftin yolları kesişiyor.Burada da geçmişte olduğu gibi birbirlerinden hoşlanıyorlar ve hikaye içinde dram olsa da harika bir çift oluyorlar.Bu karakterleri de Lee Dong Wook ve Yoo In Na oynadı.Hatta buradaki çift o kadar sevildi ki oyuncular için ayrı bir dizi çekildi.


Are You Human Too | Nam Shin III- Kang So Bong

Bu çiftimiz de bir robot ve insan.Evet biraz tuhaf çiftleri beğeniyorum ne yapayım😄 Ama bir robot bu kadar mı romantik olur😄 Kang So Bong hoşlandığı kişinin robot olduğunu fark edince durumlar karışıyor ama sonrasında inanılmaz tatlı bir çift oluyorlar.Bu karakterleri oynayanlar ise; Seo Kang Joon, ki tüm romantik rollerin üstesinden gelen başarılı bir aktör, ve Gong Seung Yeon.


The King Eternal Monarch | Lee Gon- Jeong Tae Eul

Farklı evrenlerde yaşayan bu ikiliden biri kendi evreninde kraldır.Ve bu evrende Jeong Tae Eul'a ait bir iz bulup onu aramaya çıkar.Onu bulduğunda ise evrenler arasında aşk başlar.Bu çift de inanılmaz iyiydi.Hatta Lee Gon karakterini izlediğimde sanırım K-Drama tarihinde çıtayı en üste bu karakter çıkardı diye düşündüm.Kimyaları da inanılmaz uyumluydu.Bu çiftimizi Lee Min Ho ve Kim Go Eun oynamıştı.


The King Eternal Monarch | Jo Young- Myung Seung A

Evet The King'den iki favori çiftim var çünkü iki çift de inanılmaz tatlıydı.Lee Gon'un koruması olan Jo Young çok havalı ve birçok da hayranı olan bir karakter.Hayranlarından biri olan Seung A uzun süre peşinden koşar.Ve sonunda çok çok şirin bir çift olurlar.Bu çiftimizi oynayanlar Woo Do Hwan ve Kim Yong Ji'ydi.Bu oyunculara da ayrı bir dizi çekilebilir bence.


Tale of the Nine Tailed | Nam Ji A- Lee Yeon

Tabii ki de listeye Gumiho'daki çftimizi eklemezsem olmazdı.Dokuz kuyruklu tilki olan Lee Yeon geçmişte kaybettiği ilk aşkı Nam Ji A'nın yeniden doğuşunu yıllarca bekler.Ve sonunda ona kavuşur ve bir daha onu kaybetmek istemez.Birbirlerini geçmişteki hayatlarından tanıyan bu çift de çok güzel.İnanılmaz tatlı olmuşlar ve oyuncular arasındaki kimya çok iyiydi.Oynayanlar Lee Dong Wook ve Jo Bo Ah'ydı.


Secret Healer | Seo Ri- Heo Jun

Bir şaman, lanet üzere doğan Seo Ri'yi uzak bir yerde saklar ve buraya yolu düşen Heo Jun onunla karşılaşır.Daha sonra sıkça karşılaşan bu ikilinin arasında bir bağ olduğu ortaya çıkar.Zamanla birbirlerinden hoşlanırlar.Bu dizide de çok aksiyon olmasına ve birçok zorlukla uğraşmalarına rağmen çift çok güzeldi.Oynayanlar Kim Sae Ron ve Yoon Si Yeon'du.Kim Sae Ron sanırım son zamanlarda alkollü araç kullandığı için soruşturma altında.Bu yüzden oyunculuk yapamıyor.Ama oyunculuğu efsane iyi genç yeteneklerdendi.Bu skandal olmasa tüm dizilerini izleyebilirdim.


Moon Lovers | Hae Soo- Wang So

E tabii ki listede Moon Lovers çiftimiz olmazsa olmaz :) Ben de izleyen herkes gibi bu çiftin hayranıyım.Hae Soo bir kaza sonucu zamanda geriye giderek kendisini Goryeo döneminde bulur.Burada veliaht prenslerden biri olan Wang So'yla arasında özel bir bağ oluşur.İlk zamanlar nefretle başlayan bu ilişki daha sonra aşka dönüşür.Bu çift K-Drama tarihinin gelmiş geçmiş en iyi çiftlerinden biri, kabul edelim.Oynayanlar ise IU ve Lee Joon Gi'ydi.

Evet, benim izlemelere doyamadığım favori K-Drama çiftlerim bunlardı :) Sizler en çok hangi çiftleri severek izlediniz yada listede sizin de favorileriniz var mı yorumlara yazmayı unutmayın:)

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Goblin ve moon lovers çiftleri benim için de özel. Kaleminize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Ben de yazdıklarından bazılarını seviyorum. En sevdiğim çift ise sanırım Master's Sun'daki ikili. Başkan ve hayaletleri gören kız. 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O diziyi izleyeceğim bir ara ya çok merak ediyorum:)

      Sil
  3. Şuan başka dizi izliyorum. Bitince bunlara da bakabilirim. İlgimi çeken oldu. 😊

    YanıtlaSil
  4. moon lovers, the king, gobiln, en sevdiklerim arasında, suk da en sevdiğim :)

    YanıtlaSil
  5. Sounds interesting and intriguing. Thanks for sharing.

    YanıtlaSil
  6. Hae Soo ve Wang So tabiki :)Dizinin devam sezonu olmasını ne kadar çok istemiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar bambaşkaydı:')İzleyen herkes aynı fikirde.Belki senarist baskılara dayanamaz:D

      Sil