HOLIKA HOLIKA FACE2CHANGE DODOCAT GLOW CUSHION BB İNCELEME YAZISI😸


Cushion fondötenler, pratiklik açısından ve cilde doğal bir kapatıcılık sağladıklarından günlük makyajlar için ve hafif makyajları sevenler için güzel bir ürün.Özellikle çantada taşımak ve istediğiniz an ten makyajınızı tazelemek için de kullanışlı.Benim de en sevdiğim fondöten çeşitlerinden biridir.İlk kez Kore markalarından deneyip çok beğenmiştim.Zamanla daha farklı markalardan deneme şansım da oldu.En son denediğim cushion fondöten de Holika Holika'nın Dodocat Cushion BB'siydi.Bu yazımda sizlere bu üründen bahsedeceğim.


-Parıltı veren BB Cushion.

-Audrey Jeanne ve Holika Holika işbirliği ile üretilen, kendinden süngerli, zenginleştirilmiş nemlendirici makyaj bazı argan yağı içermekte olup, UV koruma (SPF50 + PA +++) ve parlatıcı özelliği bulunmaktadır.Parlak bir öz içeren sevimli kedi ayak izi, matlaşmış cilde ışıltı veren bir aydınlatıcıdır.

-Doğal parlaklık için sünger ile ince bir tabaka halinde uygulayın.Daha yoğun parlaklık için bu ince tabakanın üzerine parlatıcıyı uygulayın.

-Mat ve donuk ciltler için uygundur.

-Dış ambalajından iç dizaynına kadar tasarımı inanılmaz şirin ve çok güzel.Audrey Jeanne'in çizimleri acayip şirin durmuş ürün üzerinde.Ürün bittiğinde atmayı düşünmüyorum.Temizledikten sonra kendi fondöten karışımımı koyup kullanmaya devam edeceğim.

-Süngerinin tasarımı da güzel ve uygulaması da fena değil.Cushion olduğu için ürün süngerin bazı yerlerine çok bazı yerlerine az gelebiliyor.Bu yüzden ciltte eşit durana kadar dağıtmak gerekiyor.Bir de bendeki süngerin tutulan kısmı ilk kullanımda koptuğundan çok rahat kullanamadım.

-Yapısı çok hafif ve nemli.Ciltte de çok hafif bir tabaka şeklinde duruyor ve ağırlık yapmıyor.

-Nemli bitişe sahip.

-Cushion içerisindeki pati detayı beni kalbimden vurdu:) Bir de bu pati içerisine bb kremden ayrı aydınlatıcı koyulmuş.Ben uygulama yaparken bazen bb kremle bu aydınlatıcı karıştırıyordum bazen de bb krem uyguladıktan sonra aydınlatıcıyı ayrıca uyguluyordum.

-BB krem ve aydınlatıcı karışık uygulandığında ciltte nem gibi görünen çok hoş bir parlaklık oluşuyor.Ayrı uygulanınca ise aydınlatıcının uygulandığı kısımlar ıslak ve çok hoş bir yansımaya sahip oluyor.Bu şekilde aydınlatıcı etkisi daha yoğun oluyor.Hatta parmakla uygulandığında tam aydınlatıcı etkisi alıyorsunuz.

-Yalnız bu aydınlatıcı kısmı bende hızlı kurudu ve içine çöktü.Biraz da o kısımdaki sünger parçalanmış kuruyunca.Uygularken çok az sünger parçaları yapışıyordu cildime.

-İnce yapısına rağmen kapatıcılığı güzel.Uygulama sonrasında ciltteki renk eşitsizliklerini, koyulukları, kızarıklıkları, göz çevresindeki koyu görünümü azaltıyor.Bunu doğal bir şekilde sağlıyor.

-Cilde sağlıklı bir görüntü katıyor.

-Ciltte çok ince ve sanki kendi cildinizmiş gibi doğal duruyor.

-Genel olarak cilde nemli ve ışıl ışıl bir görünüm katıyor.

-Kalıcılığı ise iyi.Çok uzun süre denemedim ama kaldığı süre boyunca çok silinmedi.Ama yine de gün boyu tamamen kalabileceğini düşünmüyorum.Tazeleme isteyebilir.

-Kuru ciltlere uygun bir ürün olduğundan benim cildime biraz fazla geldi nemi ve hafif sivilcelenme yaptı.Zaten argan yağı içeriği benim cildime ağır gelen nemlendirici tipinden.

-Başarılı bir ürün olmuş.Ben cildimde duruşunu çok beğendim.


Ürünün bendeki tonu;

No. 21 Light Beige- Sarı alt tonlu açık ten rengi.İçerisinde incecik simler var.Rengi bana bir tık açık oldu ama ben açık renk bb krem kullanmayı sevdiğimden hoşuma gitti.Patili kısım ise; pembe alt tonlu beyaz tonlarda ışıltılı bir renk.




Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.


Holika Holika, hayvanlar üzerinde deney yapan markalar arasında yer almaktadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Holika Holika'nın bir çok ürününü kullandım çok beğendğim bir marka. Ne kadar şirinmiş ürün kuruyup içine çökmesine üzüldüm. :(



    YanıtlaSil
  2. ne hoş birşeymiş bu böyle :)

    YanıtlaSil