THE BALM BATTER UP LONG WEARING EYESHADOW STICK İNCELEME YAZISI⚾


The Balm en sevdiğim kozmetik markalarından biri.Son zamanlarda ürünlerin fiyatları bayağı arttı.Ama daha önceki dönemlerde de satışı olan yerde diğer markalara göre fiyatı yüksekti.Ürünlerinin kalitesi fiyatını hak ediyor ama.Aldığım ve kullandığım bütün ürünlerini severek kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum.Eskiden The Balm için güzel indirimler de olurdu.Son dönemlerde çok takip etmediğimden bilemiyorum bu tarz indirimler hala yapılıyor mu.Bu yazımda bahsedeceğim The Balm kalem farları da bir indirim döneminden almıştım.Ürüne beraber bakalım.


-The Balm'ın ürünlerinin paketlemeleri genellikle bir tema üzerine tasarlanıyor.Bu farların teması da beyzbol olarak seçilmiş.

-Farlar kalem şeklinde, çevirerek açılan asansörlü tasarıma sahip.

-Uzun süre dayanıklılık vaat ediyor.

-Ürünü direkt uygulayıp fırçayla dağıtmak tavsiye ediliyor ama ekstra ışıltı için ürünü direkt fırçaya alıp göz kapaklarına da uygulayabilirsiniz denmiş.

-Farların yapıları yumuşacık, kremsi ve çok kolay uygulanıyor.Uygulama yaparken yağ gibi kayıyor diyebilirim.

-Yapısı yumuşak olduğundan parmakla dağıtmak da kolay oluyor.Fırçayla da dağıtması kolay ama farların pigmentasyonu azalıyor.Parmakla daha güzel dağıtılıyor diyebilirim.

-Bol ışıltı içeren bir far serisi ve bu ışıltılar gözde çok hoş duruyor.Hem ışıltılı hem de metalik duruşa sahipler.

-Pigmentasyonu güzel.Işıltılarının yanında renklerini de tam veren bir yapıya sahipler.

-Far olarak kullanmanın dışında göz kalemi gibi de kullanılabiliyor.Göz altlarını ve göz pınarlarını aydınlatmak, ışıltı vermek yada renklendirmek için kullanıldığında çok hoş duruyor.

-Kalıcılığı gerçekten iyi.Gün içinde çok fazla dağılma yapmıyor.

-Uygulama kolaylığı ürünün en büyük artılarından ama duruşunu da ayrı bir seviyorum farların.Bu yüzden en sevdiğim makyaj ürünlerimden biri oldu:)


Ürünün bendeki renkleri;


Curveball- Açık bakır rengi.


Moonshot- Gümüş rengi alt tonlu açık gül kurusu rengi.Tarifi biraz uzun oldu ama tam olarak böyle:) Rose-Gold diyemedim çünkü gül renginin içinde altından ziyade gümüş yansımalar var.En sevdiğim renk de bu oldu.




Ürünlerin içeriği yukarıdaki resimdedir.


The Balm, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Güzel görünüyor. Kullanım açısından da kolay bir ürünmüş. Deneyip harika anlatımınızla bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığım en güzel ürünlerden bu kalem farlar:) Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için:)

      Sil
  2. hımmm pekiii madem çok iyi diyon yaniii :)

    YanıtlaSil