NASCITA OMBRE EFFECT MAKYAJ FIRÇASI İNCELEME YAZISI💙

 


Nascita, hem yerli üretim hem de hayvanlar üzerinde deney yapmayan kategoride en beğendiğim makyaj aksesuar markası.Markayı genellikle makyaj fırçalarından tanıyoruz ama bunun dışında makyaj süngeri, tırnak ve kaş bakımı gibi farklı kozmetik-bakım ürünlerine de sahip.Koleksiyon olarak ürün çıkardıkları gibi sürekli satışta olan ve profesyonel olarak geçen ürünleri de mevcut.Ben genellikle kullandığım çoğu ürününden memnunum.Yeni ve ilgimi çeken ürünleri olduğunda da denemeyi seviyorum.Bu yazımda bahsedeceğim ürün Ombre Effect koleksiyonundan Açılı Kapatıcı Fırçası.


-Yumuşak ve yüksek kalite doğal-sentetik kıl yapısına sahiptir.Profesyonel kullanıma uygundur.

-Ombre Effect serisinin tasarımı çok hoşuma gitti benim.Gold ve metalik gece mavisi renklerini geçişli, ombre efektleriyle fırçaların tasarımında kullanmışlar ve çok şık duruyor.

-Seride cilt makyajından göz makyajına, göz makyajından kaş bakım fırçalarına kadar birçok çeşit ürün var.

-Bende olan fırça 239 numaralı Açılı Kapatıcı Fırçası olarak geçiyor ama ben bu fırçayı uzun bir süre far fırçası olarak kullandım:) Hatta şeklinin bir far fırçası için orijinal ve kullanışlı olduğunu düşünmüştüm:)

-Açılı şekle sahip olan yassı ve sık bir fırçaya sahip.Kılları yumuşak ve uygulama esnasında cilde zarar vermiyor.

-Kapatıcı uygulamada çok nadir bu kadar küçük fırça kullanıyorum.Daha çok kapatıcı detayı isteyen makyajlarda kullanmak için tercih ediyorum. Bu fırça açılı olduğundan özellikle göz altlarına uygulama yaparken şeklinden dolayı kolaylık sağlıyor.Dik ve düz bir şekilde uyguladığınızda rahat oluyor.Likit kapatıcıyı güzel ve ürün emmeden güzel bir şekilde uyguluyor.Özellikle göz altını kapatmak için kullanıldığında çok başarılı sonuç veriyor.Yalnız kapatıcıyı sürerek değil de fırçayla pıt pıt bastırarak dağıttığınızda daha kusursuz ve güzel sonuç alıyorsunuz.Diğer türlü fırça izi kalıyor biraz.Krem kapatıcıyı biraz zor uyguluyor ve kolay dağıtmıyor.Cilt üzerindeki lekelere kapatıcı uygulamada ve bu kısımları bölgesel olarak kapatmak için kullanımda iyi.

-Açılı şekle sahip olduğundan, göz makyajında far uygulamasını dış köşelere yukarı doğru açılı  uygulamayı sevenler için, far fırçası olarak pratik aslında.Fırçaya farı aldıktan sonra göz kapağınızın dış köşesine fırçanın ucunu yukarı doğru tutarak uygulama yapıyorsunuz ve daha sonra iç kısma doğru dağıtıyorsunuz.Çok fazla uğramadan açılı ve kuyruklu bir far görünümü oluşuyor.Bu tarz göz makyajını sevenler için far fırçası olarak da kullanılabilir.Gölge ve derinlik katmak için kullanımı da oldukça pratik.Bu görüntüleri daha hızlı elde edebiliyorsunuz.Ayrıca far uygulama ve dağıtmada da başarılı.Farın pigmentasyonunu azaltmıyor.

-Ben hem far hem de kapatıcı uygulamada beğendim bu fırçayı.Detaylı kapatıcı isteyen makyajlarımda büyük ihtimalle bu fırçayı kullanmaya devam ederim.

-Seriden başka fırça denersem yazıya eklerim.



Nascita, hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar arasındadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Ne güzel anlatmışsın okurken hikaye gibi okudum 0 bilgili olduğum için tam olarak hayal edemedim ama sen beğendiysen kesin güzel bir üründür. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım:) Orta kullanışlılıkta diyelim:)

      Sil
  2. Bu markayı ilk kez okuyorum, galiba. Daha önce paylaştıysanız da bir türlü hatırlayamadım. :)
    Kullanışlı ve güzel bir fırçaymış. Deneyip harika anlatımınızla paylaştığınız için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler paylaşımınız için, güzel bir hafta sizinle olsun....

    YanıtlaSil
  4. Ooo öneriyon yani pekiii :)

    YanıtlaSil