FLORMAR ULTRA SOFT LIPLINER İNCELEME YAZISI✨


Dudak kalemleri 90'lı yıllardan sonra son dönemlerin de makyaj trendine giriş yaptı.Genellikle dudak kenarlarını çerçevelemek için kullanılan dudak kalemleriyle makyaj yapıldığında fark daha belirgin oluyor ve dudak makyajı daha hoş duruyor.Günlük makyajımda benim aklıma dudak kalemi kullanmak çok fazla gelmese de dudak kalemiyle arada bir makyajımı değiştirmeyi seviyorum.Denemiş olduğum farklı yapı ve renkte dudak kalemlerinin arasında olan Flormar Ultra Soft Lipliner'ı anlatacağım bu yazımda sizlere.


-Aşırı yumuşak dudak kalemi olarak geçiyor.

-Kalemtıraş ile açılarak yenilenen, standart bir kalem tasarımında.

-Dış tasarımı oldukça sade ama ben şık buldum.

-Aşırı yumuşak olarak geçiyor ismi bu dudak kaleminin ama açıkçası ben yapısını çok da yumuşak bulmadım.Hatta bir ruj kadar rahat uygulanabilir diyordum ismini görünce ama hem yapısı biraz sert geldi hem de uygulaması zor oldu.Özellikle çerçeveleme değil de tam dudak makyajı için kullanacaksanız uygulaması aşırı zor oluyor.

-Pigmentasyonu iyi.Tek çizimde tamamen renk veriyor.Çerçeveleme gibi işlemlerde pigmentasyonu başarılı ama eğer tüm dudağa tamamen uygulayacaksanız pigmentasyonu bu işlemde çok başarılı değil.

-Çerçeveleme işleminde hoş bir duruşu var.

-Bütün uygulandığında yapısından dolayı bütün değil parça parça duruyor.Ben bütün uygulayacağım zaman genellikle ilk önce bir lip balm uyguluyorum ve onun üzerine kullanıyorum.Bu şekilde çok daha rahat uygulanıyor ve hoş duruyor ama pigmenasyonu azalıyor.Hatta birkaç kat sürmek gerekiyor renk alabilmek için.Bu şekilde kullanım da haliyle pek pratik olmyor.

-Kalıcılığı iyi.Tüm gün kalıyor diyemem ama bir dudak kalemine göre iyi dayanıyor.


Ürünün bendeki rengi;

02 Bordeaux- Elde swatchlandığında tam bir bordo renge sahip ama dudakta duruşu biraz daha farklı.Dudakta daha çok kahverengi tonlar barındıran bir bordo rengi gibi duruyor.Hatta acı kahve gibi bir duruşu da var.Bu renk de çok hoş bir kontür tonu sağlıyor.Renk hem çerçevelemede hem de yukarıda bahsettiğim gibi nemlendiriciyle birlikte uygulamada çok hoş duruyor.Ben bu rengin nemlendirici ile birlikte dudaktaki duruşunu Clinique'in Black Honey rujunun duruşuna benzettim.Hatta Black Honey renginde dudak kalemi diyebilirim.Yapısını ve pigmentasyonunu sevemesem de rengini beğendiğim bir dudak kalemi oldu.




Flormar, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Rengi çok hoş, teşekkürler paylaşım için...

    YanıtlaSil
  2. ayyy audrey hepburn tiffany de kahvaltı :)

    YanıtlaSil
  3. Selamlar, liplinerın rengi çok hoş, yumuşak olmaması uzun süre dayanacağı anlamına da geliyor gibi. Ama keşke biraz daha rahat sürülebilseymiş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle ama yumuşak yapılı olması daha iyi uygulama açısından.Yani yapısı yumuşak olsun tazeleme istesin daha iyi:)

      Sil