ORIFLAME PURE COLOUR MONO EYE SHADOW İNCELEME YAZISI✨

 


Kendi makyaj stiliniz için doğru far rengini bulduğunuzda tekli far tercih etmek oldukça kullanışlı oluyor.Hem kullanması pratik hem de çantanızda taşıması kolay olduğundan sevilen ürün çeşitlerinden biri.Ben de tek renk far uygulamak istediğimde elim tekli farlarıma gidiyor.Kullanması da keyifli oluyor ve palet kullanırken de arada bir değişiklik oluyor:) Bir dönem far paletinden çok tekli far kullanıyordum, o sıralar birçok ürün alıp denemişim.Bunlardan biri olan Oriflame Pure Colour Mono Eye Shadow'u anlatacağım bu yazımda sizlere.


-Sade renk vermeyi vaat eden bir ürün.Oldukça sade bir tasarıma sahip, ince bir tekli far.Küçük makyaj çantasında bile rahatlıkla taşınabilir.

-Yapısı toz.Ama o kadar ince ve yumuşak ki kremsi gibi bir his de veriyor.Bu yüzden parmağa ve fırçaya alması ve özellikle uygulaması oldukça kolay oluyor.

-Fırçayla da parmakla da uygulaması ve dağıtması çok kolay olan bir ürün.İki türlü uygulamada da başarılı buldum ben.Bu yüzden uygulama ayrımı yapamayacağım.Çok kolay bir şekilde ve eşit dağıtılabiliyor iki türlü de.Zaten far uygulamada önemli olan iki özellik de bu.

-Fırçaya alırken biraz tozutma yapıyor ama göz altına dökülme yapmıyor.

-Pigmentasyonu orta diyebilirim.Yoğun renk vermiyor ama hoş duruyor.Serideki renkler biraz uçuk renkler olduğundan bu özelliği çok göze batmıyor ama bu pigmentasyonda canlı renklerin duruşu hoş olmazdı.

-Göz kapağında doğal ve hoş bir duruşu var.Çok hoş da bir ışıltı katıyor.

-Kalıcılığı orta.Rengi yoğun olmadığından ürünün azalması çok belli olmuyor.


Ürünün bendeki rengi;

Champagne- Sarı alt tonlu bir krem rengi.Çok doğal ve şık duruyor.Işıltılı bir renk ama yoğun, simli simli durmuyor göz kapağında.Daha doğal bir ışıltıya sahip.Hoş bir renk.



Oriflame, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. şampanya rengi ne güzel renk yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, özellikle göz makyajına çok yakışıyor:)

      Sil
  2. Bu ürün çok güzelmiş. Makyaj yapmayı sevmeyen ben gibilere uygun olur kanımca. Sizdeki farın rengi de hoş görünüyor. :)
    Bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin kullanabileceği bir renk bence:) Rica ederim:)

      Sil
  3. Hafif ışıltılı ve doğal duran farları seviyorum. Makyajı pek sevmediğim için bu tür ürünler daha çok hoşuma gidiyor. Rengi çok hoş duruyor😊

    YanıtlaSil