SHISEIDO INTEGRATE AQUA CREAMY ROUGE LIPSTICK İNCELEME YAZISI💄


Shiseido markası genel olarak oldukça pahalı ürünlere sahip bir marka.Özellikle ülkemizde satılan ürünlerinin fiyatı çok yüksek.Ama bir o kadar da başarılı ürünlere sahip.Fakat markanın çıkış ülkesi olan Japonya'da Shiseido ürünleri diğer ülkelere göre daha makul fiyatlarda ve Japonya'da çok daha fazla ürün çeşidine sahip.Benim güzellik bloggerlığına başladığım dönemden beri Japonya'daki yeniliklerini takip ettiğim bir markaydı.Bu markanın ayrıca sanırım sadece Japonya'da satışı olan alt markaları da bulunuyor.Bunu da Japon bir mektup arkadaşımın gönderdiği bir hediye sayesinde öğrendim.Bu yazımda bahsedeceğim Integrate Aqua Creamy Rouge ürünün markası olan Integrate, Japonya'da Shiseido markasına ait bir alt marka.Ürünü gördüğümde ve Shiseido'ya ait olduğunu öğrendiğimde çok sevinmiştim.Şimdi ürünü beraber inceleyelim.


-Öncelikle ürünün tasarımı inanılmaz şık.İnce, metalik ambalaja sahip, sade renklerden oluşturulan bir tasarım tercih edilmiş ve bu gerçekten çok hoş duruyor.Bana bir tık Clinique Pink Honey tasarımını anımsattı ama sanırım bu ürün daha eski ve bunun şekli daha küçük, farklı renge sahip ve bir tık daha kalın.

-Katı formda bir ruj.Ürün, isminden dolayı rujun yapısının sulu-kremsi bir yapıda olduğu izlenimini veriyor.Yapısı gerçekten inanılmaz kremsi.Yabancıların kullandığı buttery yani yağ gibi eriyen yapıya sahip.Bu da rujun kolaylıkla uygulanabilmesini, sürülebilmesini sağlıyor.Bir de yapısını yeni makyaj trendine göre juicy olarak da tanımlayabilirim.

-Yapısı nemli olduğu gibi bitişi, dudakta duruşu da nemli.Dudakta hafif gloss gibi parlak duruyor.Bu da hoş bir görüntü katıyor dudak makyajına.

-Pigmentasyonu iyi gibi ama tek katta dudağın rengini kapatıp tamamen kendi rengini vermiyor.Bunun için kat kat uygulama yapmak gerekiyor.Az uygulamada ise renk vermesi orta diyebilirim.Buna rağmen duruşu hoş.

-Her renkte var mı bilemiyorum ama benim kullandığım rengin içerisinde büyük büyük, tane tane görünecek şekilde simler var.Bu simler seyrek şekilde olsa da dudakta bayağı belli oluyor.Ama çok hoş bir hava katmış bence.Ben simlerin duruşunu sevdim.

-Yapısından dolayı kalıcılığı zayıf bir ürün.Neredeyse lip balm gibi bir yapıya sahip.Böyle olunca da en ufak bir şeyde silinebiliyor.Bundan dolayı sıkça tazeleme isteyen bir ürün.

-Benim severek kullandığım ürünlerden oldu.Ürünün bendeki rengine de bakalım.


PK409- Şeftali ve pembe tonlarına sahip çok hoş bir renk.Pembe alt tonlu şeftali rengi de diyebilirizDudakta da yine açık şeftali-pembe tonlarında duruyor.İki tonu da beraber taşıdığı için dudakta çok hoş duruyor.Bahar-yaz makyajları için güzel bir renk.




Integrate markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığı hakkında bir bilgi yok ama bağlı bulunduğu Shiseido markası hayvan deneyleri yapan kısımda bulunuyor.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bu markayı hiç bilmiyorum. Ya da karşıma çıktıysa da hatırlayamadım. :)
    Rujun sizdeki rengini beğendim. Çok güzelmiş. :)
    Güle güle kullanın. Kıymetli paylaşımınıza teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Japonya'da satışa sunulan bir marka büyük ihtimalle.Evet bu tarz renkler çok hoş oluyor:) Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  2. en gözde sevdiğim markalardaaan :)

    YanıtlaSil