Japanskin.com Alışverişim: Japon Kozmetik Ürünleri Alışveriş Sitesi



Herkese merhabaaa :)

Sizlere çoook güzel bir haberim var.Nihayet bir firmayla ortak çalışmamız oldu ve sizin için de güzel haberlerim var.

Bildiğiniz gibi ben kozmetik ürünlerine meraklı bir insanım.Özellikle de Asya kozmetiğine.Kore ürünlerine ulaşmak çok kolay fakat şirin mi şirin Japon kozmetik ürünlerine ulaşmak çok zor.Ebay gibi sitelerde de biraz pahalı satılıyor açıkçası.

Geçtiğimiz aylarda instagram'da " japanskinsg " diye bir sayfa paylaşımlarımı beğendi.Ben de merak ettim ve baktım.İyi ki bakmışım.Bu firma Japanskin.com internet sitesi üzerinden Singapur'dan dünyanın heryerine Japon kozmetik ürünleri gönderiyor.

Fiyatlar diğerlerine oranla daha uygun.


Bir sürü marka var.Benim favorilerim Miracle Romance (Ay Savaşçı temalı ürünler) ve Canmake.Bunların dışında maskeler,cilt bakım ürünleri de var.


Zaten fiyatlar uygun bir de indirim kısmında olan bir çok ürün var.


Kargo ücreti var ama çok fazla değil.Ben aşağıdaki ürünlere kargo ücreti olarak 13,90 lira ödedim.Yurtiçi alışverişlerinde bile 8-9 lira veriyoruz bazı kargolara ki bu çok uygun geldi bana.

Yukarıdaki tablodan kargo ücretini hesaplayabilirsiniz.Ürünler 1 ayda elime ulaştı ama kesinlikle firmadan kaynaklı değil.Ürün firmadan Türkiye'ye 4 gün içinde gönderilmiş.Belki size daha kısa sürede gelebilir yani.Kargo firmasının yoğunluğuna bağlı olabiliyor.

Fiyatlar Türk lirası olarak da yazıyor.

Gelelim güzel habere :) Alışverişlerinizde meriii15 kuponunu kullandığınızda %15 indiriminiz oluyor alışverişlerinizde ;)





Ben de nacizane 2 parça ürün aldım siteden :)

Miracle Romance Star Power Prism Liquidliner Black ve Canmake Stay On Balm Rouge 10 numarasını aldım.Yakında yazıları gelecek.Bir de hediye olarak Pure Smile'dan bir dudak maskesi göndermişler.

Site'den çok memnun kaldım.Her soruma bıkmadan usanmadan cevap verdiler.Tekrar alışveriş yapmak istiyorum ;)

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Sana o kadar özeniyorum ki ne tatlış şeyler Güle güle kullan canım^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın :) Ben de şirin şeylere bayılıyorum :D

      Sil