Maybelline Diamond Glow By Eyestudio Palet



Merhaba :)

Artık eskisi gibi her gördüğümü almak istemiyorum.Güzelce inceleme yapıp bütçemi ayarlayıp öyle alıyorum.Şimdi tanıtacağım ürünü de yaklaşık 1 ay önce Gratis'te keşfettim ve indirimi bekledim.Fakat hiçbir yerde indirime girmiyordu.Hatta toplu indirimlerde bile indirime girmiyordu.Neyse çok şikayet ettim :D Sonunda Cosmetica'da indirime girdi ve ben de aldım.Hatta şurada da alışveriş yazım var.


Bu minik 3'lü veya 4'lü paletler çok iyi oluyor.Bir de renkleri tutturduğunuz zaman at çantaya çık :)

Maybelline'in Diamond Glow 4'lü paletini alma sebebim 02 Coral Drama paletindeki 3. renk.Aşağıda daha detaylı bahsedeceğim.

Ürün diamond yani elmas temalı olduğu için kapağı ne kadar plastik olsa da elmas şekli verilmeye çalışılmış :) Azıcık oynattığınızda içinde gökkuşağı oluşuyor hehe.




Gelelim paletin içeriğine.Küçük bir aplikatörü var.Bu aplikatörler hiç sevilmiyor ama ben ürünün rengini tam verebilmesi için kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

Renklerin hepsi ışıltılı.Minik simler var içerisinde.

Sırayla renkleri inceleyelim.

1. renk (sol altta) açık tonlarda krem rengi.Göz pınarları ve kaş altı gibi aydınlatma tekniği kullanılan bölgeler için ideal bir renk.Ayrıca tüm göz kapağına baz olarak da uygulanabilecek bir renk.

2. renk (sol üstte) yavruağzı tonlarında.Yine bu renk de tüm göz kapağına baz olarak kullanılabilecek bir renk.Ve oldukça da şeker bir tona sahip.

3. renk (sağ üstte) ; işte benim paleti alma sebebim.Pembe tonlarında açık şefteli rengi.Bu pembeliği daha baskın bir şeftali rengi.Rengin yoğunluğunu kaybetmemek için bu rengi parmağımla uygulamayı tercih ediyorum.

4. renk (sağ altta) ise bakır tonlarında bir kahverengi.Bu rengi de çok beğendim.


Farlar pigmentli ve benim son zamanlarda beğendiğim metalik far yapısına sahipler.

Dökülme yapmıyor.Kolay dağılıtılıyor.

Renklerin hepsi ayrı ayrı da çok güzel ve tek başlarına da kullanılabilirler.





Yorum Gönder

0 Yorumlar