Eylül Bitenler 2017


Merhaba ~

Bir bitenler yazısıyla daha buradayım.Gördüğünüz gibi baya fazla ürün var.Çok uzatmadan hemen yazıya geçeyim.




Activex Kremli Hassas Koruma Antibakteriyel Sıvı Sabun- Bakterilerin %99'unu öldürür.Bakterileri 10 saniyede öldürür.Bakterilere karşı 12 saate kadar antibakteriyel koruma sağlar.Bakterilere karşı hijyen sağlar.Cildi nemlendirmeye yardımcı olur.Ciltte iritasyona sebep olmadığı kanıtlanmıştır.Elleri kurutmadan temizliyor ve antibakteriyel koruma sağlıyor.Biz de 2 kedi olduğu için genellikle bu sabunlardan bulunuyor.Temizler ve temizliklerine de oldukça dikkat ediyoruz ama bu sabunu da evden eksik etmemeye çalışıyoruz.Kokusu da çok güzel.Oldukça memnunuz.

Ebru Sıvı Sabun Okyanus- Özel formülü sayesinde cildinizi temizlerken kurumasını engeller ve ipeksi bir yumuşaklık sağlar.Taze meyvelerin hoş kokularına sahiptir.El ve yüz temizliğinde kullanabilirsiniz.Yüzümde kullanmadım ama el yıkama konusunda başarılıydı.Kokusu da ferah.Deniz gibi kokuyor ama hafif meyvemsi bir kokusu da var.

Naturals by Watsons Aloe Vera Shampoo- İçerisinde Aloe Vera,Yeşil Çay özleri var.Saç dökülmesini önlemeyi ve saçı güçlendirmeyi vaad ediyor.Silikon,paraben,mineral yağ,renklendirici,sodyum sülfat içermiyor.490 mllik uygun fiyatlı bir ürün.Yağlı saç ve kuru saç derisi için uygun diyor.Benim tam tersi olduğu için çok anlaşamadık ama koku ve organik olması nedeniyle çok güzel bir ürün.Yine de sonuna kadar kullandım.Kendi saç tipime uygun olanı alabilirim.

Bee Beauty Micellar Makyaj Temizleme Suyu- Parfüm içermiyor.İçerisinde aloe vera ve salatalık özleri var.Paraben içermiyor.Yüz,göz ve dudakları tek bir hareketle,durulamaya gerek kalmadan temizler.İçeriğindeki gliserin,aloe vera,salatalık özleriyle makyajı temizlerken cildi arındırır ve doğal nem dengesini korumaya yardımcı olur.Bunun makyaj temizleme mendilini çok beğenmiştim hatta şuradaki favorilerimde bahsetmiştim.Bu da çok güzeldi.Hem şişesinin kullanışlılığı itibari ile hem ürünün çokluğu ve uygun fiyatlı oluşu hem de makyajı güzel çıkarmasıyla oldukça güzel bir üründü.Bu arada ürünün şişesini kullanacağım çok pratik :D

Loreal Değerli Çiçekler Tonik- Favorilerime girmiş olan bu ürün kullandığım en iyi toniklerden.

Flormar Make Up Fix Spray- Daha önce de bitirmiştim.Güzel bir ürün.


Mr. Green Pudralı Lateks Eldiven S/M- Temizlikte,mutfakta,bahçe işlerinde,onarım,oto bakım gibi hobi uğraşlarınızda,ayakkabı boyama ve parlatma,saç boyamada ,balık temizlemede,hayvan bakımı ve temizliğinde kullanılır.Ben yemek yaparken,kedilerimin odasını temizlerken kullandım.Bu boyu bile biraz büyük ama dayanıklı.

2x Rituel de Beaute Siyah ve Kir Temizleyici Burun Bandı- Favori siyah nokta bandım.Bittikçe alıyorum.Bim'de ve Şok marketlerde satılıyor.

Purederm Snail 3D Facial Mask- Salyangoz özlü yüz maskesi.İçerisinde arbutin içeren hücre aydınlatıcı ampül ve salyangoz ekstresi içeren 3D maske var.Ampül ciltteki renk farklılıklarının eşitlenmesine yardımcı olur.Maske cildi yeniden canlandırıcı mükemmel özellikteki salyangoz içerir.Cilde çok iyi nem sağlıyor ve yeniliyor.Cildinizin bakıma ihtiyacı var ve üşeniyorsanız kat kat bakım uygulamaya bu maskeyi yapabilirsiniz.İndirimden bol bol alınabilir.

Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu- Favori makyaj temizleme pamuğum.Kocaman,dayanıklı ve yumuşacık.

Mendiva Beyaz Sabun Kokulu Islak Havlu- Hijyenik.Alkolsüz.Mis gibi kokuyor.Yapısı da kalın ve dayanıklı.Bir yere düşmüş ve kurumuş o yüzden çöpe gidiyor.

Benri Islak Cep Mendili The House Of Minnie- Minnie Mouse desenli ıslak mendil.Kokusu çok güzel.Kullanışlı ve çok şeker.

Etude House Precious Mineral BB Cream Blooming Fit Tester- İçerisinde SPF30 PA+++ Güneş koruması var.N02 Light Beige rengi.Rengi,yapısı o kadar güzel ki.Tam boyunu almak istiyorum.Yapısı incecik ama kapatıcılığı çok yüksek.

Huncalife Naturilies Whitening ToothpasteBeyazlatma özellikli diş macunu.Ferahlatan nane aromalı.Paraben,florür,renklendirici içermiyor.Düzenli fırçalama ile dişlerdeki plakları yok etmeye destek olur ve sağlıklı diş etine kavuşmanıza yardımcı olur.İçeriğindeki mentol ve nane ile nefesinizi tazeler,ağzınızda temizlik ve ferahlık hissi sağlar.Beyazlatma konusunda çok başarılı.Ben ilk kullandığım zaman beyazlattığını düşünmüyordum sadece temizliyor diyordum fakat zamanla dişlerimdeki beyazlık farkını gördüm.Hatta açık renkli rujlarda dişler sarı durur.Bu diş macununu kullanırken o rujları kullandığımda bile dişlerim oldukça beyaz duruyor.Oldukça başarılı ve sağlıklı bir ürün.

Herbaderm Yüz Beyazlatıcı Krem Tester- C vitamini içeriyor.Cilt lekeleri,güneş lekeleri,yaşlılık lekeleri,bölgesel karartılar,renk düzensizlikleri,doğum lekeleri,sivilce izleri,diğer hiperpigmentasyon problemleri için kullanılıyor.Cilt tonunu açıyor ve cildi çok güzel nemlendiriyor.1 kez kullandığım için devamlı etkilerini far edemedim ama cilt tonunu açmada başarılı.

Skin Food Premium Tomato Whitening Essence Tester- %30 domates özü içeriyor.Domates özlü ürünler cildi beyazlatırlar zaten.Essence olarak güzeldi.Cilde güzel nem veriyor.Tüm set kullanıldığında cilt tonunu açabilir.

2x Infectiguard Kids Sponge Bob Square Pants Yara Bandı- Çocuklar için yara bandı.Ama Sünger Bob'lu olduğu için almak istedim.Bez değil plastik.Su geçirmiyor.Ama çabuk çıkıyor.Zaten çocukların teni için olduğundan da bu şekilde olması normal.

Rival de Loop Wellness Gece ve Gündüz Konsantre Ampül- Güç konsantre gündüz bakım ampulü aynı sefa çiçeği ile papatya ekstresi duyularınızı canlandırır.Pantenol cildi nemlendirir ve bakım sürecini destekler.Sakinlik konsantre gece bakım ampulü nilüfer çiçeği ve yasemin ekstresi stresli cildi şımartır ve yatıştırır.Pantenol cildi nemlendirir ve bakım sürecini destekler.Güç konsantresi sabahları keskin meyve kokusuyla canlandırır.Sakinlik konsantresi dinlendirici kokusuyla yatıştırır.Marka vegandır.Cildi derinlemesine nemlendiriyor ve yenilenmesine yardımcı oluyor.3 kere kullanabildim.Diğer kısmı kapağı açık olduğu için kurudu.Bu ürünü Sevgili Cherijamu hediye etmişti.


Oriflame Lovely Garden EDT- Kalıcı ve çiçeğimsi kokusuyla pahalı parfümleri aratmayacak bir parfüm.Değişik bir kokusu var.Uygun fiyatlı hoş bir parfüm.

Etude House Nymph Aura Volumer- Dünyadaki ilk strobing krem diyebiliriz.Cildi aydınlatmaya yarayan makyaj ürünü.*

Etude House CC Cream Glow- Beyazlatma ve aydınlatma özellikli ten makyajı ürünü.*

Missha Perfect Cover BB Krem- Dünyanın en iyi bb kremi diyebilirim.*

Innisfree 1 Minute Lip Scrub- Krem yapıda cildi yıpratmadan peeling yapan dudak scrubı.1 dakika boyunca dudağa peeling yapıyorsunuz.Daha sonra siliyorsunuz yada yıkıyorsunuz.*

*Bu ürünler sulandığı için artık kullanamıyorum.Odam çatı katı olduğu için yazın çok sıcak oluyor.Büyük ihtimalle yapıları bozuldu.Ben de cildime zarar vermemeleri için çöpe atıyorum.

Note Full Coverage Concealer- Çok çok başarılı bir kapatıcı.Bitmesine rağmen stopperini çıkarıp kalan ürünü de kullandım.

Maybelline Age Rewind Kapatıcı Light- Bu kapatıcıyı alalı baya olduğu için sanırım yapısı bozuldu.Kullandığım zaman sivilcelenme yapıyor.Ama yeni aldığımda böyle bir sorun yok.Büyük ihtimalle son kullanma tarihi geçti.

Maybelline Affinitone Concealer 01 Nude Beige- Bu kaçıncı Affinitone kapatıcım bilmiyorum.Bu üründen baya bitirdim.Zaten kapatıcı en çok bitirdiğim kozmetik ürünü.Bunun da kapatıcılığını beğeniyorum.Günlük kullanım için uygun.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bir sürü ürün bitirmişsiniz. Ben de bitirmeden almıyorum. Yoksa bozuluyor ve boşuna israf. Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisi :) Özellikle cilt bakım ürünü ve ten ürünlerinde dikkat etmek lazım ^^

      Sil
  2. Bilgilendirici bir bitenler yazısı olmuş. Teşekkürler

    YanıtlaSil