Ocak Ayı Biten Ürünler 2018



Uyku düzenim çok kötü son günlerde ve ayılıp yeni yazı yazabiliyorum.Aslında günün yazılarını erken yazmak daha iyi olur fakat o saatlerde uyanamadığımdan bu saatlere kalıyor yazılar.Neyse gününde yetişsin ya diyorum.Siz ne dersiniz? O günün yazılarını sabah 8:30-9:00 gibi mi paylaşayım yoksa herhangi bir saatte paylaşsam olur mu?Çalışanlar için sabah yeni yazı okumak güzel oluyor.Çalışırken ben de erken saatte ofise gittiğimde ve iş olmayınca yeni yazı gördüğümde seviniyordum.Bu konuda fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :) 

Laf yine uzadı.Bu yazımda ocak ayında bitirdiğim ürünlerden bahsedeceğim.Bol maske içerir şimdiden söyleyeyim :D




Öncelikle kağıt maskelerden başlayalım.Haftalık cilt bakım rutinim var ve mutlaka kağıt maske kullanıyorum rutinin sonunda.Bu rutinimi de bir ara paylaşmak istiyorum blogda.Maskeler hakkında detaylı yazmayacağım sadece etkilerini yazacağım.Haklarında detaylı yazıları sonra ayrı paylaşacağım.

Rituel de Beaute Hücre Yenileyici ve Canlandırıcı 3D Yüz Maskesi- 10-20 liralık maskelerden çok daha iyi etkilere sahip,cildi ışıl ışıl yapan bir maske.

Beauty Friends II Domates Özlü Maske- Daha hafif neme sahip bir maske.Cildin tonunu açmada orta.Yağlı cilde sahipseniz kullanabilirsiniz bu markanın maskelerini.

Watsons Tencel Brown Rice Maske- Esmer pirinç özü içeren maske.Cilde nem ve aydınlık veriyor.

Rituel de Beaute Burun Bandı- Dünyanın en iyi siyah nokta temizleme bandı.T bölgesi için de yapsınlar lütfen.

Daiso Natural Pack Siyah Maske- Çok etkili bir maske ama biraz can yakıyor çıkarırken.Ama kurumuş.Bu yüzden çöpe gidiyor.


Dalan d'Olive Zeytinyağlı Sıvı Sabun- Paraben içermiyor.Ege'nin zeytinyağından üretilen sıvı sabun cildi teizler,besler ve cildin doğal yumuşaklığını korur.Kokusu müthiş,yapısı müthiş,elleri kuru bırakmıyor.

Yves Rocher Hydra Vegetal Seyahat Boyu- Nemlendirici ve ferahlatıcı temizleme jeli.Normalden karmaya dönük ciltler için.Bitkisel içeril;Akçaağaç özsuyu,,Hamamelis suyu.Sabun içermeyen jel yapılı formülüferak ve yumuşak bir temizlik sağlar.Su gibi hafif dokusu ve hoş kokusuyla kullanımı keyif verir.Cildinizi canlandırır ve nemlendirerek temizler.Paraben,mineral yağ içermez.Yapı,koku,yıkadıktan sonra verdiği etki güzel fakat düzenli kullandığımda cildimde kusma yaptı.Cildim karma ve bana pek uymadı.

Etude House Aloe Moistfull Soothing Mist- Yatıştırıcı aloe özlü nemlendirici yüz spreyi.Makyajım cildimde kuru durduğunda yada makyaj önce cildimi hızlı nemlendirmek için kullandım.Başrılı bir ürün.Kokusu da çok güzel.

Farmasi Eurofresh Advanced 7 Care Effect Diş Macunu- Gelişmiş formüle sahipmiş.Güçlendirir ve korur.Beyazlatma,hassasiyeti giderme,temiz ve parlatır,anti-plak özelliğine sahip,ferah nefes sağlar,tartar kontrolüne sahip,diş minesini korur.Dişinizi her fırçaladığınızda milyonlarca küçük oksijen tanesi dişlerin ve diş etlerinin arasında serbestçe dolaşır.Çürüklerle etkin bir biçimde savaşır,kötü ağız kokusundan korur ve dişleri beyazlatır.Kokusu naneli normal diş macunu kokusu gibi.Hassasiyet,temizleme konularında iyi.Aşırı aşırı beyazlatmıyor.


Benri Macademia Oil Makyaj Temizleme Mendili- Macademia yağı içeren makyaj temizleme mendili.Normal ve karma ciltler için.Vitamin A,E,F içeriyor.Vitaminler ve ekstraktlar ile zenginleştirilmiş özel formülü sayesinde normal ve karma ciltlerde yüz ve göz makyajını temizlerken cildin nemlenmesine ve ipeksi bir yumuşaklık hissi vermeye yardımcı olur.İçerisinde 25 adet var ve fiyatı uygun.Hatta kampanyalarda daha da uygun fiyata alabilirsiniz.Kokusu yoğun şekerli parfümsü bir koku.Hafif makyajınızı çıkarmak için iyi yada cildinizi sadece temizlemek için bile kullanabilirsiniz.

Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu- Yapısı oldukça kalın ve büyük makyaj temizleme pamukları.Tonik,makyaj temizleme suyu uygulamak için güzel bir pamuk.Dağılmıyor,cildi yormuyor.

Watsons Mofy Cep Mendili- Watsons peçetelerinin yapıları çok güzel,yumuşacık oluyor.Bu da öyleydi.Şeker bir ambalajı var ve minik olması iyi.

Uni Wipes Extra- Alkol ve Paraben içermiyor.Bu mendil Watsons Güzellik Kutusu'ndan çıkmıştı fakat arka kısmı açılmış ve mendil kurumuş.Kullanamadan çöpe gidiyor.Yapısı baya yumuşak ve kokusu da güzel.


Loreal Nude Magique Cushion- Islak bitişli cushion fondöten.Hafif kapatıcılığa sahip,yapı olarak muhteşem bir cushion.

Skin79 Super BB Triple Functions Koyu Pembe BB Krem- Kapatıcılığı zayıf ama etkileri çok güzel olan bir bb krem.Hafif günlük kullanım için uygun.

Ocak ayında bitirdiğim ürünler bu kadardı.Genellikle cilt bakım ürünleri bitirdim ama bir iki makyaj ürünü de bitti :) Renkli kozmetik ürünü bitirince siz de mutlu oluyor musunuz :D

Yorum Gönder

0 Yorumlar