Ekim Ayında Bitirdiğim Ürünler 2018


Ekim ayı bitenlerde bolca bakım ve makyaj ürünü var.Dilerseniz bunlar nelermiş hemen bakalım.




Dermokil Spa Duş Jeli Hanımeli- Nemlendirici.İçeriğindeki doğal bitkisel öz ve kil mineralleri ile tüm cilt tiplerine özel bakım sağlar.Cildinizi temizlerken cildin doğal nem dengesini korumasına yardımcı olur,ciltte ipeksi bir dokunuş sağlar.Kokusu çok güzel hatta favorilerime de girmişti bu yüzden.Jel kıvamda ama cildi nemli bırakıyor yani ekstra vücut nemlendiricisine ihtiyaç olmuyor.750 mllik bir ürün ve baya gidiyor.

Gliss Supreme Length Şampuan- Zarar görmüş uzun saçlar için.Kökten uca beslenmiş, pürüzsüz ve güçlü saçlar.Yıpranma karşıtı.Keratin serum ile güçlendirilmiş formülü sayesinde saçlarınızda oluşmuş yıpranmaları onarırken,gelecekte oluşabilecek yıpranmalara karşı korur.Mikro onarıcı yağ ve peony esansı sayesinde saç köklerindeki fazla yağdan arındırır ve saçı kökten uca onarır.İlk kullandığım zamanlarda etkisini göremedim ama uzun vadede saçı onarıyor hatta farklı bir şampuana geçtiğinizde bile saçınızdaki o sağlıklı görüntüyü fark ediyorsunuz.Beğendiğim bir ürün oldu.Kokusu tipik Gliss kokusu meyvemsi.Bir de saç serumu var onunla birlikte daha iyi sonuç veriyor.

Dove Advanced Hair Series Saç Kremi Pure Care Dry Oil- Kuru ve mat saçlar için.Badem,hindistan cevizi ve Makadamya yağı içerir.Yumuşak saçlar vaat ediyor.Kokusu çok güzel.Etkisi harika.Saçları gerçekten vaat etttiği gibi yumuşacık yapıyor ve kolay taranmasını sağlıyor.


Yves Rocher Micellar Cleansing Water 3 Detoxifying Teas- Yüz,göz ve dudakları için.Bir misel suya göre makyajı çok iyi çıkarıyor ve cilde zarar vermiyor.Kokusu güzel pudramsı ama biraz da doğal bir kokuya sahip.Suya dayanıklı makyajı bile misel sulara göre çok iyi çıkarıyor.Favorilerime de girmişti.

Procsin 5in1 Sıkılaştırıcı Yüz Temizleme Jeli- Maalesef sivilcelenme yaptı.Fırça ve sünger temizliğinde yada duş jeli olarak kullanacağım.

Missha Geum Sul Essence Booster Tester- Yapısı,kokusu muhteşem.Cildi çok güzel nemlendiriyor.Gözenekleri sıkılaştırıyor.Başarılı bir ürün.Sevgili arkadaşım Cherijamu'nun hediyesiydi.Böyle bir güzel ürünle tanıştırdığı için teşekkür ediyorum.

Signal White Now-Tek fırçalamada anında beyaz dişler.Devrim yaratan özel mavi ışık teknolojisi ile dişleriniz tek fırçalamada anında daha beyaz görünür.Diş lekelerini gidererek beyazlık sağlayan formülü sayesinde düzenli kullanımda daha da beyaz dişlere sahip olmanızı sağlar.Florid içeren bir diş macununun sunduğu tüm koruyucu özellikleri içerir,uzun süreli ferahlık sağla ve günlük kullanım  için uygundur.Anında beyazlık etkisi geçicidir.Wow dedirten bir beyazlık etkisi görmesem de diş rengimde hafif açılma oldu.Çok kahve ve çay tükettiğim için güzel etkiye sahip diş macunları arıyorum.

Watsons Nose Pore Strip Charcoal- Çok başarılı bir burun bandı.


Watsons Soft and Clean Makyaj Temizleme Pamuğu- Yumuşacık,dağılmıyor.İçerisinde 100 adet var ve fiyatı uygun.3'lü bir kampanya vardı bir ara o kampanyadan satın almıştım.

Benri Makyaj Temizleme Mendili Macademia Oil- A,E,F vitaminleri içeriyor.Nomal ve karma ciltler için.Paraben ve alkol içermiyor.Vitaminler ve ekstraktlar ile zenginleştirilmiş özel formülü sayesinde normal ve karma ciltlerde yüz ve göz makyajını temizlerken cildin nemlenmesine ve ipeksi yumuşaklık hissi vermeye yardımcı olur.Makyajı tamamen çıkarmıyor.Günlük hafif makyajlarda başarılı olabilir.Bunun dışında cilde zarar vermiyor ve kurutmuyor.

Benri Leke Çıkarıcı Mendil- Bu sefer bu ürünü ıslak mendil olarak kullandım haliyle içinde temizleyici olduğu için köpük köpük oldu elim😁 Bir bitenlerde şu mendili nasıl kullanılıyorsa öyle kullanıp yazacağım😁


Farmasi BB Eye Cream-Kapatıcılığı zayıf ama aydınlatma etkisi olan,göz altları için daha kullanışlı bir kapatıcı.

Golden Rose Instant Full Cat Walk Mascara- Kirpiklere volum veren harika bir rimel.

Golden Rose Defined Lashes Maxim Eyes Mascara- Kirpiklere uzunluk etkisi veren rimel.

Benden uygun fiyatlı ve başarılı rimel önerisi isterseniz kesinlikle Golden Rose'un yukarıda bahsetmiş olduğum rimellerini öneririm.

Maybelline Dream Touch Woner Nude Fondöten 30 Sand Tester-Cildinizde 2. bir cilt görünümünü keşfedin.Diğer fondötenlere göre 12 kat daha ince yapı.Fondöten olduğu anlaşılamayacak derecede kusursuz görünüm.Kusursuz kapatıcılık.30 Sand rengi.Renk koyu olmasına rağmen dağıttığımda cildimde absürd durmadı.Yapısı harika kadife gibi cildinizle bütünleşiyor ve incecik.Kapatıcılığı da çok iyi.Sanırım Türkiye'de satılmayan bir ürün.Bana da Cheriamu'nun hediyesi.Burada olsa mutlaka tam boyunu alırdım ama buna yakın yapıda Affinitone fondöteni önerebilirim.

Geçtiğimiz ay bitirdiğim ürünler bunlardı.Sizlerin aralarında denedikleriniz var mı?


Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. İlk yorum benden olsun kimse biten ürün hakkında bir araştırma yapmaz sanırım.. ürün incelemesi hakkında içerikler yazarsan daha çok kitle edineceğini umuyorum başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu yazı oldukça seviliyor ürün hakkında yorum da yapılmış oluyor.

      Sil
  2. ooooo çok bitiricisin seeeen :)

    YanıtlaSil