2018 Nasıl Geçti?


Hoşçakal 2018..Seni hiç özlemeyeceğim.Öyle umuyorum.Umarım bu yılı aramam.Öyle kötü başladın ki yılın çok da güzel geçmeyeceği sanki önceden belliydi.Belki birçoğumuz için böyleydin belki de diğer birçok insan için harika bir yıldın.


Şunu farkettim; çift sonla biten yıllar benim için hiç iyi yıllar değil,olmuyor.Başıma ne kadar kötü şey gelse hep çift rakamla biten yıllarda oluyor.Genellememek gerek ama böyle.Bu sene farkettim bunu da.

2018'in başında kötü bir olay yaşadım.Kedimi kaybettim.Daha önce buraya yazmadım bunu.Yazamadım.Instagram hesabımdan bile zor söyledim.Ocak ayının başlarında yaşadım.2018 çok kötü geldin dedim.Evcil hayvan sahipleri az çok durumumu anlayacaktır.Bu durumu detaylı ancak 1 sene sonra yazabileceğim burada uzun uzadıya anlatmayayım.

Bazı seneler insana bazen huzur verir,bazı dönemleri iyi gelir.Bu sene öyle dönemlerim kendimi musmutlu hissettiğim anlar olmadı.Elhamdülillah kötü de değildim ama güzel de değildi.Belki de dünyadaki mazlumların çektiği sıkıntılar bizi de bir nebze etkiliyordur.Onları düşününce çok mu şımarık davrandım diyorum.Belki de öyle.

2018 sonlarına doğru ailevi problemlerle mücadele ettim.Yada edemedim bir köşeye çekildim ve öylece yapılanlara sessiz kaldım.Bu oldukça yıprattı beni.İlk defa kendimi savaşın ortasında olanlardan daha şanssız hissettim.Şimdi iyiyim ama 2018 çok zorlu bir yıl oldu benim için.

2018'e dair edindiğim en ve çok yararlı tek şey kitap okuma alışkanlığımı geri kazanmam oldu.Ne güzel şeymiş okumak.Yeni bilgiler edinmek.Okudukça daha iyi hissetmek.

2019 için tek sevindiğim şey son rakamının tek ve bir ümit iyi olabilecek bir yıl olması.Sevindir bizi 2019.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Acısı ile tatlısı ile geçti...Şimdiden yeni yılınızı kutlarım...Güzel yazılarınız 2019 da da devam etsin.Mutlu yıllar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim💚 Size de mutlu yıllar😊

      Sil
  2. Her yeni yıl yaşla beraber acı ve huzuruda yanında getirir umarım 2019 size uğurlu gelir @diaofmeri size bir mail gönderdiydim geri dönüş sağlarsanız memnun olurum iyi günler dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım herkese uğurlu gelir.Çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. ay evet hadi bu yılı çabuk unut hemen unut o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unutmasak da yeni yıl herkes için güzel olur umarım😊

      Sil
  4. 2018 bana da yaramadı, kedine çok üzüldüm başın sağolsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım yeni yıl sizin için güzel yıllardan biri olur😊Sağolun

      Sil