Close Renge Love (Japon Filmi 2014)




Ülke: Japonya

Süre: 118 dakika

Tür: Romantik

Oyuncular:

Haruka Sakurai- Tomihisa Yamashita

Yuni Kururigi- Nana Komatsu



Film o kadar bayıktı ki diğer rol arkadaşları çok pasif kaldı bunların yanında ki bunlar bile pasifti.O yüzden az olan kadroyu da bu yazıda iki kişiye indirdim.


Konusu;

Kururigi başarılı ama aynı zamanda da pasif bir kızdır.Çok fazla farkedilmez ve kıza daima birşey olmaz amaaan* tarzında davranırlar.Bu da nasıl bir tabir olduysa.Yani kız bir nevi hayalet gibi duygularını da saklayan bir tip.Robot gibi de diyebiliriz.Sakurai okulun İngilizce öğretmenidir ve öğrencilere ve çevresine göre havalı bir tiptir.Kururigi'nin tek zayıf olduğu ders İngilizcedir ve Sakurai'den özel ders almaya başlar.Bu arada saçma bağlantısız anlamsız birşey olur aralarında.Japon filmlerinin tipik öğretmen-öğrenci ilişkisi.
*
Yorumlarım;

Japon filmlerinden bir kez daha soğudum.Ülkemizin RTÜK'ünün gözünü seveyim.Bu tarz konular anlatan film-dizilerden hoşlanmıyorum.

Dizi baştan sona bayıktı.Hiçbir aksiyon yok.Hiç mi iyi yanı yoktu diyeceksiniz maalesef yoktu.Bu filmi listeye nasıl eklemişim bilmiyorum.Kore dizi ve filmlerinin gözünü seveyim dedirtti bu film.Yerden yere vurmuş gibi oldu ama melankolik bir insan değilseniz bu filmi izlemeyin bence.



Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Farklı kültür filmleri olumlu bakış açılarını geliştiriyor.Harika öneri olmuş kalemine yüreğine sağlık

    YanıtlaSil