Kasım Ayı Biten Ürünler 2018


Merhaba😊Bir bitenler yazısına daha hoşgeldiniz.Bu bitenlerde bakım-günlük,kullanılan-tester ürünlerim var.Bir kısmını daha önce kullanmıştım bir kısmını da yeni denedim.Hatta testerlar arasında memnun kaldıklarım oldu.Dilerseniz nelermiş hemen bakalım.




Stopever Thermal Hot Termal Terapi Plasteri- 8 saate varan ekzotermik doğal sıcak terapi etkisi ile uygulandığı bölgeyi hızla ısıtır.Böylece bel,boyun,omuz ve diğer bölgelerdeki kas ağrılarının hafifletilmesine yardımcı olur.Sıcaklık etkisi ile kan dolaşımını hızlandırarak uygulandığı bölgedeki kas problemlerinde gevşeme ve rahatlama sağlar.Yüksek tutunma özelliği ile kullanımı kolaydır,uygulandığı cilt yüzeyine uyum sağlar ve gündelik yaşantınızda sizi rahatsız etmez.İlaç içermiyor.Hassas ve problemli cilde sahip olanların,diyabet hastalarının,kan dolaşımı sorunu olanların,hamilelerin,romatoid artrit hastalarının,65 yaş üzeri kişilerin kullanmadan önce doktorlarına danışmaları önerili.Uyurken,cilt ilaçları ve herhangi bir ısıtıcı araç ile birlikte kullanmayın.Bandın üzerine basınç oluşturacak etkenlerden kaçının.12 yaşından küçükler kullanmamalıdır.Bu sene şubat ayında şiddetli bel ağrılarım başlamıştı ve bol bol bu üründen bitirmiştim.Vay be zaman ne kadar çabuk geçiyor.Sanki geçen ay yazmışım gibi.O zamana oranla bel ağrılarımın ağrı sıklığı azaldı.Ağrı vurduğunda şiddet yine aynı oluyor.Hatta yerimden kalkamayacak hale geliyorum.Neyse ki eskisi kadar sık değil.Şubat ayından sonra da kilo vermeye başladım ve o zamanla arada 10 kilo fark var.Baskı biraz daha azaldığı için de ağrı sıklığı azalmış olabilir.Yine de ağrılarım olunca bu banttan aldım.O kısmı ısıttığı için ağrıyı azaltıyor ve iş yapabilir,oturup kalkabilir hale getiriyor.Memnunum.Ağrım çok olmadığı sürece idare ediyor.


Bitirdiğim Maskeler;

Watsons Facial Mask Lycopene ve Dragon Fruit- Yazılarını yazmıştım.Ürünlerin isminin üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz.Kısaca çok memnun kaldığımdan bahsedeyim.Cilde acayip güzel bakımlı bir görünüm kazandırıyor.

Watsons Nose Pore Strip Charcoal- Yine yazısı mevcut.Aynı şekilde okuyabilirsiniz.Rituel de Beaute Burun Bandı'nı benim için sollayan tek ürün oldu.Burun üzerindeki siyah noktaları temizliyor.Hatta küçük olanları bile temizliyor.

Diadermine Hydralist Detox Purely-Wow Mask- Bir kil maskesine göre cildi hiç kurutmadan aksine nemlendirerek kilin yararlarını da cilde yansıtarak cilde bakım yapan harika bir maske.Yazısı gelecek.


Testerlar;

Shiseido Waso Quick Gentle Cleanser- Her pahalı üründe olduğu gibi bu ürünün de koku başka güzel😆Jel kıvamda ve cildi yormadan çok güzel temizliyor.Hafif jel yapıda yani ağır ve yoğun değil.Ciltten hemen durulanıyor ama cildi kurutmuyor.Çok beğendim bu ürünü.Daha önce pahalı olan Shiseido'nun ürünlerini denememiştim. Japonya'da satılan Shiseido ürünleri uygun fiyatlı olduğu için oradan gelen ürünleri saymıyorum😆Bu da sevgili arkadaşım Cheriamu'nun hediyesi.

Kiehls Ultra Facial Cleanser- Bu hafif yapıdaki temizleyici özel formule edilmiş şekerden türetilmiş glikozit içerir,köpüren etmenle kurutmadan veya soymadan doğal yağlarla cildi temizler ve makyajı çıkarır.Aktif yumuşatıcılar skualen,kayısı çekirdeği yağı,e vitamini ve avokado yağı içeren hassas formülüyle fazla yağı,kiri ve kalıntıları arındırır.Ufacık bir damlası bile tüm cildi temizlemeye yetiyor.Makyaj kalıntısını çok iyi temizliyor.Cildi çok güzel arındırıyor ve kurutmuyor.Yapısı yoğun jel kıvamda.Kokusu da güzel.Yüksek fiyatlı ürünlerin farkı biraz anlaşılıyor😆Tercih edildiği kadar varlar.


Innisfree The Green Tea Seed Serum-Yeşil çay özü le cildi nemlendirir ve besler.Bu ürün Kore'de çok popüler.Eski bir ürün olmasına rağmen hala popüler,oldukça tercih ediliyor.Fiyatı da artıyor.Losyon kıvamından biraz da az yoğun yapıda.Cilde hemen emiliyor ve cildi çok güzel nemlendiriyor.

Bioderma Atoderm Ultra Nourishing Anti Irritation Shower Oil-Kuru,çok kuruluktan tahriş olmuş ciltler için.Temizler,onarır,yatıştırır.Cildim bu kadar kuru değil ama ürünü çok beğendim.Yağ dese de yağ formda değil tamamen.Yani ciltten arınıyor.Cildi besliyor.Kokusu ve yapısı çok güzel.Kuru ciltler için mükemmel bir ürün.Özellikle duş ve duştan sonra kuruluktan kaşınma probleminiz varsa doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz.

Manhattan 3in1 Easy Makeup Nude Finish Fondöten 32 Classic Ivory- Hafif yapılı,yağsız fondöten.Cildin kendi tonuyla bütünleşir.Kendi teninizmiş gibi bitiş sağlar.Ciltteki kusurları örtmeyi vaad eder.E vitaminiyle 24 saat nemlendirme.Kapatıcılığı yapısının hafif olmasından dolayı orta.Renk koyu olmasına rağmen absürd durmadı.Ciltte duruşu çok hoştu fakat cilde tam oturmadı.Elinizi sürdüğünüzde kalıp gibi elinize geliyor.

Garnier BB Cream Original Light

2xFarmasi Keratin Therapy Repairing Shampoo- Onarıcı şampuan.18 amino asit içeriyor.Kuru ve yıpranmış saçlar için.Kokusu Pantene ve Head n Sholders şampuanlarının karşımı gibi acayip güzel kokuyor.Saçı güzel besliyor ama yoğun bir şekilde değil.Ekstra bir krem veya maske ister.


Creightons Argan Smooth Moisture Rich Shampoo- Güzel sonuçlar beklemek için aldığım bir şampuan ama aynı şekilde bu da krem yada maske isteyen bir ürün.Tamamen bakım yapmıyor daha doğrusu nemlendirmiyor.


Mendiva Islak Havlu- Paraben içermez.Alkolsüz.A101 ıslak mendil konusunda uzmanlaşmış😆Islak mendillerini beğenerek kullanıyorum.Dayanıklılık,paraben ve alkol içermemesi açısından,koku açısından oldukça başarılı.

Mendiva Hiyenik Cep Mendili- Bu da mini boyu.Diğerine nazaran yapısı daha dayanaksız,kokusu da meyvemsi olduğu için çok beğenmedim.Bu 12'li ve fiyatı da 4 lira gibi birşeydi.Her zaman lazım oluyor hesaplı olunca da aldım.

Ultra Compact Antibacterial Wet Wipes-Alkol ve paraben içermiyor.Lime içerikli.Gratislerde satılıyor.Buram buram limon kokuyor ve antibakteriyel olmasını da çok beğendim.Yapı olarak da dayanıklıydı.

Sanrio Hello Kitty Cep Mendili- Bu Bosna'dan gelen hediyeler arasındaydı.Çok şeker bir mendildi.Peçetelerin üzerinde de Hello Kitty deseni vardı.

Selpak Mini Mendil- Selpak'ın mendlleri her zaman diğerlerine oranla daha iyi.Böyle mini olması da küçük çantalara atmak için iyi oluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar