Kasım Ayı Favoriler (Kozmetik,Çikolata,Youtube Videoları)



Kasım ayında bolca ürün denedim ama favorilerime giren birkaç ürün olmuş😁 Özellikle makyaj koleksiyonumdaki farklı farklı bir sürü rimeli denedim.3 tanesini de favorilerime ekledim.Bunların dışında da farklı kategorilerde birkaç favorim var.Dilerseniz nelermiş bakalım.


Kozmetik Favorilerim;

Loreal Baby Roll Rimel-Özellikle zayıf,cansız ve kısa kirpikleriniz varsa bu rimel kirpiklerinize dolgunluk sağlayabilir.Bolca hacim veriyor,kıvırıyor ve dolgun gösteriyor.Fırça yapısı ve şekli kirpiklerin daha canlı görünmesine yardımcı oluyor.

Maybelline Big Shot- Bu rimel de kirpikleri oldukça belirginleştiriyor fakat abartı durmuyor.Daha doğal bir yoğunluk ve belirginlik sağlıyor.Günlük kullanım için uygun.

Rival de Young Super Star Rimel- Kıl ve sık fırçasıyla kirpikteki tüm kıllara ulaşıyor ve yoğun,sık bir görünüm sağlıyor.Günlük kullanılabilecek kadar yoğunluk veriyor.Kıl fırçası da kirpikleri tek tek ayırmaya yardımcı oluyor.

Rival de Loop Natural Touch Concealer- Adı gibi doğal bir kapatıcı ama biraz bekletildiğinde o bölgede kalıyor ve daha güzel kapatıyor.İzleri bu şekilde bekletince daha güzel kapatıyor.Göz altlarını bu işlem uygulanmadan da güzel kapatıyor.


Çikolata Favorim;

Buono Bütün Bademli Sütlü Çikolata- Devasa boyutta bolca bütün badem içeren tatlı krizine iyi gelen harika bir çikolata.Bimde satılıyor.Çikolatası çok güzel bademle de birleşince harika bir tat çıkmış ortaya.

Youtube Favorilerim;

Sonbahar Rutin Videoları- Rutin videolarını genel olarak severek izliyorum ama kış döneminde kahve eşliğinde sonbahar sabah-akşam rutinlerini izlemek keyifli oluyor.



Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bende de aynı hemen hemen.Çikolatasız asla..Loreal Baby Roll Rimel-i tavsiyeniz üzerine denedim güzel sonuçlar alıyorum.Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çikolata gerçekten çok güzel.Çok sevindim beğenmenize💚

      Sil
  2. Big Shot dışında diğerleri hiç denemediğim ürünler, bakmak lazım ^^

    YanıtlaSil