Kore Kırtasiye Ürünlerim


Kırtasiye yazılarına devam edelim😊 Aslında bu yazıyı planlarken elimde daha fazla Kore kırtasiye ürünü olduğunu düşünüyordum ama genellikle Çin yada Alman kırtasiye ürünleri varmış.Elimde olan Kore kırtasiye ürünleri bu kadar.Hatta içinden birkaçı Kore dizaynı ama Çin yapımı.Dilerseniz hepsine bir göz atalım.




The Open House Schedule Weekly Schedule Essay Board- Tarihini kendiniz ayarlayabileceğiniz masa üstü ajandası.İçerisinde tarih yazmıyor sadece günler ve saatler yazıyor.Bu da kullanım açısından çok kolay oluyor.Kendiniz haftalık plan oluşturabiliyorsunuz.Bunların dışında motto ve yapılacaklar listesi de var.Bu bana Taylandlı bir arkadaşımın hediyesiydi.



Daiso Sokmaum Letter Set- Dünkü yazımda da bahsetmiştim,favori kırtasiye ürünlerimden biri.Daiso bir Japon markası ama Kore'de de meşhur aklınıza gelebilecek herşeyin satıldığı bir mağaza ve bu mektup seti de Kore yapımı.Çok şirin ve çok kullanışlı.İçerisinden mini mektup kağıdı ve zarf çıkıyor.Daiso ürünlerini çok seviyorum.Neredeyse her ürünü favorilerimde oluyor.



Prav Fresh Story Peppermint Pen- İnce uçlu bir jel kalem.Nane kokuyor.İnce ve acayip şirin bir ambalajı var.Çok kullanışlı.Özellikle de Korece yazarken çok kullanışlı oluyor.el formda olması da yazıyı yazarken kolay oluyor.Bolca mürekkebe sahip ve çok güzel yazıyor.Bu da bir mektup arkadaşımızdan hediyeydi.Mavi renkte yazıyor.Kodu MAX.O8.P.O32.

Canaan Color Jell Pen- İnce uçlu tükenmez kalem.Basmalı tipik tükenmez kalem.Dizaynı çok şirin ve üzerinde motto var.Zaten Kore kırtasiye ürünlerinin çoğunda bu mottolardan oluyor.Bu kalem Kore dizaynı ama Çin yapımı bir ürün.Kawaibox'tan çıkmıştı.İnce uçlu olduğu için kullanması çok kolay.

Pink Foot Korea Pencil Lovely- Beyaz üzerine pastel renklerde puantiye deseni olan uçlu kalem.Sanırım 0.5 uçlu.Dizaynı biraz farklı ve hem şirin hem şık.Kullanımı kolay.Detaylı yazılarda yada çizimlerde kullanışlı olabilir.Bu da Çin yapımı ama Kore dizaynı olan bir ürün.

Kore yapımı kalemler genellikle ince uçlu oluyor.Sanırım bu Korece yazıları rahat yazabilmek için ama bizler gibi Latin alfabesi kullananlar için de çok rahat oluyor.


Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Prav Fresh Story Peppermint Pen- İnce uçlu bir jel kalem.Nane kokuyor.İnce ve acayip şirin bir ambalajı var.Çok kullanışlı.Özellikle de Korece yazarken çok kullanışlı oluyor.el formda olması da yazıyı yazarken kolay oluyor.Bolca mürekkebe sahip ve çok güzel yazıyor.Bu da bir mektup arkadaşımızdan hediyeydi.Mavi renkte yazıyor en çok bu ürünü sevdim teşekkürler başarılar dolu günler dilerim
    "www.tolum.site"

    YanıtlaSil
  2. kalem uçlarının korede daha ince olduğunu ilk kez öğrenmiş oldum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore hakkındaki değişik ve şirin bilgilerden😊

      Sil