Monstrum/Strange Object (2018) Kore Filmi Tanıtım


Ülke: Güney Kore

Tür: Tarihi/ Fantastik

Süre: 105 dk


Oyuncular:

Yoon Gyeom- Kim Myung Min
Sung Han- Kim In Kwon
Myung- Hyeri
Heo- Choi Woo Sik


Konusu:

Yoon Gyeom ve Sung Han iki eski asker ve kardeştirler.Asker olduklarını ordudan aslında bir kızın hayatını kurtardıkları için ama bunu siyasi sebeplere çeviren ve tahtı isteyenler tarafından zorla atıldıkları için gizlerler.Hatta o kadar gizlerer ki çevrelerinde beceriksizler olarak bilinirler ta ki krallığın onlara ihtiyacı olana kadar.Ülkenin farklı yerlerinde insanları bir canavar tehdit etmektedir.Hatta bu tehdit değil bizzat saldırıdır.Canavar yüzünü göstermez ve tahtta gözü olan muhalifler bunu fırsata çevirerek durumu kullanır ve kralın bu durumu çözemediğinden ve halkı zor durumda bıraktığından bahsedip halkı yalan haberlerle kışkırtırlar.Kendileri de böyle bir canavarın varlığına inanmazlar.Kral bu canavarla baş etmek için en güvendiği adamı Yoon Gyeom'u bu vazifeye çağırır ve Yoon Gyeom ailesiyle bu mücadeleye katılır.Hatta kızı Myung bile katılır.Bu sırada bu canavarın eski eğitmeniyle karşılaşırlar ve ondan nasıl canavarlaştığını öğrenirler.Mücadele çok uzun sürer.Bu esnada baya macera yaşanır.


Yorumum;

Tarih ve fantastik türlerini birleştirmek çok ilginç olmuş.Çok çok değişik bir konuya sahip.Hyeri'yi daha çok savaş sahnelerinde ve daha iyi savaşırken görmek isterdim.Filmin içinde herşey var hem o fantastik olayları güzel anlatmışlar aksiyon ile beraber hem de taht oyunlarını da konuya karıştırarak değişik bir senaryo oluşturmuşlar.Çok kanlı ve o tarz sahne var böyle şeylere bakamıyorsanız filme hiç başlamayın.Baştan sona bu şekilde.








Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Yeni blog yazıyorum, Yeni takipçilere ihtiyacım var. Blog arkadaşım olurmusun ? Etkileşim için gerekli ilgilen lütfen. Şimdiden teşekkür ediyorum. Şiirler Güzelsözler

    YanıtlaSil