The Negotiation (2018) Kore Filmi Tanıtım ve Yorumlarım


Ülke: Güney Kore

Süre: 114 dk

Tür: Aksiyon



Oyuncular: 

Ha Chae Yoon- Son Ye Jin

Min Tae Gu- Hyun Bin

Ahn Hyuk Soo-Kim Sang Ho

Bölüm Şefi Han- Jang Young Nam

Lee Da Bin- Lee Joo Young





Konusu:
Arabulucu Chae Yoon kıvrak zekasıyla birçok işi çözebilse de etrafındaki insanlar yüzünden işleri başarıyla sonuçlandıramaz.Sonuçlandıramadığı her iş için ve kurtaramadığı her insan için üzülür.Yine böyle bir olay meydana gelir ve istifasını verir.İstifası kabul edilmese de ufak bir izin verilir kendisine.Bu sırada kendisi acilen önemli bir görev için çağrılır.Yalnız kendisini bu görevde sadece kukla olarak,kendi tecrübelerinden yararlanmadan kullanmak isterler.Karşıdaki kişi oldukça zeki bir suçlu olan Min Tae Gu'dur.Aslında Chae Yoon'u da görüşmeye çağıran odur.Nedenini spoiler olmasın diye söylemeyeceğim.Chae Yoon kendi tekniğiyle Tae Gu'yu ikna etmeye çalıştıkça mevkisini düşünen diğer ekip çalışanları ve üsleri tarafından bu çalışma baltalanır ve her hüsrana uğrayan görüşme sonrası Tae Gu bir kişiyi hatta önemli kişileri öldürür.Artık buna dayanamayan Chae Yoon oradan ayrılır ve kendi ekibiyle Tae Gu'ya ulaşmaya ve onu ikna etmeye çalışır.Bu konuda çok da başarılı olur ama yine araya üsleri girer ama bu defa izin vermez.Olayı çözen Chae Yoon Tae Gu'ya ulaşmak için çok çaba sarfeder.Olay herkesin bildiği gibi yoksa Tae Gu'nun anlatmaya çalıştığı gibi midir?


Yorumlarım:

Olayı çözüme ulaştıran genellikle kadın çalışanlar ve gerçekten bu kadınlar güçlü gösterilmiş bunu sevdim.Zaten filmde severek izlediğim üç kadın oyuncu; Son Ye Jin,Jang Young Nam ve Lee Joo Young var.Son Ye Jin çok izlediğim bir oyuncu değildi özellikle dizisi var mı yok mu bilmiyorum izlemedim ama filmlerdeki oyunculuğu harika.Hyun Bin'i nasıl kötü bir rolde oynatmışlar dedim ama senaryo çok iyiydi ve Hyun Bin'in oynadığı karakteri kötüler şekilde değildi.Sürpriz akışta ve sürpriz sonlu bir film.Aksiyon dolu harika bir filmdi.






Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. ben bu filme ba-yıl-dım!!!! son ye jin zaten en sevdiğim kadın aktrislerden birisi ama hyun bin gerçekten döktürmüştü. sonu da kalbimi kırdı. bazen kötüler çok da kötü olmuyor sanırım... çok iyi bir filmdi gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldi.Aynen dediğiniz gibi kötüler kötü olmuyormuş filmi sonuna kadar izlemek lazım.Hatta iyi zannedilenler bile kötü çıktı.

      Sil