Aile Arasında (2017) Konusu,Oyuncular,Yorumlarım


Ülke: Türkiye

Tür: Komedi

Süre: 125 dk


Senarist: Gülse Birsel

Oyuncular:

Solmaz- Demet Evgar

Fikret- Engin Günaydın

Haşmet- Erdal Özyağcılar

Mihriban- Gülse Birsel





 Konusu;

Vokalistlik yapan Solmaz ve asla yalan söyleyemediği için hem işini kaybeden hem de eşinden ayrılan Fikret'in yolları çok komik bir şekilde kesişir.Fikret'in gidecek yeri olmadığı için arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evin kapısını ona da açar.Hayatları birçok aksilikle giden bu ikilinin hayatının yönünü değiştirecek bir sürpriz olur ve Solmaz'ın kızı Zeynep'in evlilik işi için damat tarafına mükemmel bir aile profili çizmek zorunda kalırlar.Zeynep'in babası rahat bir tip ve onları kısa bir süre önce terk ettiği için baba rolünü başkasının üzerine yıkmak zorundadırlar ve bunun için en ideal kişi Fikret'tir.İkna etmek zor olur ama aile arasında olacak diye Fikret'i ikna etmeyi başarırlar.İşler buradan sonra karmaşık ve bir o kadar da eğlenceli bir hal alır.Yalan söyleyemeyen birine bu görevin verilmesi biraz risklidir ama diğer aile üyeleri ortalığı toparlar.Zeynep ve ailesi evlilik işlerini ne kadar sade ve kısa tutmak isteseler de karşı taraf tam tersi hem uzun hem de bir sürü adetin yerine getirileceği tonla şey ister.Bu süreç Fikret için çok zordur ve Fikret'i idare etmeye çalışan Solmaz için daha zordur.Bu süreçte hem Solmaz hem de Fikret bir aile oluşturmak için hayatları boyunca çabaladıklarını ve başarısız olduklarını düşünürler.Sonunda ikisinin de hasretini çektiği aile ortamına kavuşabilecekler mi?


Yorumlarım;

Mükemmel bir film.Senaryo ustası yazmış ve usta oyuncular da döktürmüş.Hikaye zaten komik bunun dışında oyuncuların performansları harika.Zaten kadroyu ve fragmanı görünce izlenmesi gereken filmlere hemen ekledim.Her karakter ayrı komedi ama Behiye karakterinin her olayı toparlaması,Gülümser karakterinin antidepresan kullanmış halleri,Solmaz'ın bazı yerlerdeki lafları gözünüzden yaş gelene kadar güldürtüyor.Muhteşem olmuş.Hepsinin emeklerine sağlık.





Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Ağrı'da izlemiştik bu filmi sinemada çok eğlenceliydi :))

    YanıtlaSil
  2. aile arasında çok iyi bir kadro çok eğlendim izlerken

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldi oyuncular senaryo hepsi mükemmeldi

      Sil
  3. güzel bir inceleme yazısı olmuş,teşekkürler. kesinlikle yeşilçam gibi bence. tekrar tekrar izlenip tekrar tekrar gülünebilir. ilk sinemada izlemiştim, dolu dolu geçti gülerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel ve tekrar izlenebilecek güzel filmlerden

      Sil
  4. 2 kez izledim her seferinde eğleniyorum, çok güzel bir film, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Aile ile yada neşeli arkadaşlarla izlemelik bir film.Harika bir iş olmuş :))

    YanıtlaSil
  6. Henüz izlemedim ama eminim harikadır. Çünkü gişede mükemmel iş başarmıştı.

    YanıtlaSil