Flormar Metallic Eye Shadow Kalem Far


Kalem farlara bayılıyorum.Özellikle bu yazımda bahsedeceğim gibi ışıltılı,metalik olanlar harika oluyor.Kullanımının kolaylığı,makyajdaki etkisi ve kalıcılığıyla makyaj koleksiyonunun vazgeçilmezi.Flormar da bu kategoride birçok ürüne sahip.Bu yazımda inceleyeceğimiz ise Metallic Eye Shadow diye geçiyor.




Kalem formda ama normal göz kalemine göre daha kalın,stick tarzda metalik göz farı.Yapısı yumuşak,bir kalem fara göre iyi.Oldukça kalıcı.Tüm göz kapağına uygulanıp dağıtıldığında çok hoş,doğal,ışıltılı-ıslak bir görüntü sağlıyor.Bunun dışında göz pınarları ve özellikle göz altlarında yani alt kirpik diplerinde muhteşem duruyor.Alt kirpik diplerine uygulandığında hem gözü daha büyük gösteriyor hem de makyajın daha şirin durmasını sağlıyor.Korelilerin aeggyo ssal dedikleri göz altına ışıltılı açık renk far uygulama tekniği varya onun için uygun bir ürün.Kalem formda olduğu için kalemi direkt uygulayıp elinizde dağıtabiliyorsunuz.Fırçayla dağıtmaktan ziyade parmakla dağıtmak daha iyi sonuç sağlıyor.Bendeki rengi ME09 Light It Up.Adından da anlaşılacağı gibi aydınlatmış gibi gösteriyor göz makyajını.Bej bir renk ama içerisinde gözle görülür şekilde şeftali tonu var.Bu da rengi daha şirin gösteriyor.Yani şeftali tonu içeren koyu bej diyebiliriz rengine.Metalik.Işıkla birlikte çok hoş yansıması oluyor.Bunu biraz Etude House'un Tear Eye Linerlarından #4 The Sun Tears'ın yoğun ve stick haline benzetiyorum.Onun da resmi aşağıda.


Etude House Tear Liner #4 The Sun Tears





Ürünün içeriği yukarıdaki resimlerdedir.






Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. kalem farları çok seviyorum. uçup gitmiyor toz farlar gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kalıcılık açısından çok iyi😉

      Sil
  2. İlk farım teyzemin hediyesiydi. Benim gözlerim konjüktivit olmuştu. Teyzem yurt dışından bir daha asla karşılaşmayacağım kadar çok ürünü olan muhteşem bir palet getirmişti. Ama akledemediği bir şey vardı. Bu paleti getirdiği yeğeni henüz 7 yaşındaydı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir hediyeymiş ama o yaşlar için uygun değil😁

      Sil