Koton Beauty Eyeshadow Quad/Dörtlü Göz Farı


Bakır tonlarda gerçek manada mükemmel far bulmak zor.Koton'da dolanırken bu far paletini gördüğümde dikkatimi çeken palette muhteşem bir bakır rengi olmasıydı.Diğer renkleri de güzeldi ama paleti aldıran o renkti.Koton'un Beauty bölümü harika.Buradaki mağazasında kaldırdılar ama onlinedan alışveriş yapılabiliyor.Muhteşem yapılarda harika ürünler var.Hatta çoğu uygun fiyatlı kozmetik ürününden çok daha iyi ve fiyatları oldukça uygun.HM'in kozmetik ürünlerini çok inceleme şansım olmadı ama çoğu ürünü HM kozmetik kadar hatta daha güzel olabilir.




Far paleti 4 renkten oluşuyor.Plastik ama çok ağır bir ambalajı var.Üzerindeki deseni Koton Beauty'ye özel ve çok hoş,hafif palmiye ağaçlarını andırıyor.Ambalajı açtığımızda köşesinde markanın amblemi olan kocaman bir ayna görüyoruz.Diğer kısımda da farlar ve çift taraflı,küçük sünger aplikatör var.Farların gramajjı çok,kocamanlar.Her biri 3'er gram.Farların yapıları yumuşacık,pudra formda.Çok kolay dağılıyor.Hem dağıtarak hem de rengi bütün kullanmak istediğinizde kolaylıkla uygulama yapabiliyorsunuz.Pigmentleri oldukça iyi.Aslında swatchlarda çok iyi çıkmamış ama göz kapağıma parmağımla uyguladığımda tam rengini veriyor.Bendeki renk 801 Dark Taupe.Kızıl-kahve tonlar içeren,renkleri gerçekten taupe dediğimiz o tona kaçan bir palet.Renklerin hepsi muhteşem.Biraz tozutma ve göz altlarına dökülme yapıyor.İçerisinde günlük kullanılabilecek 3 renk var.Dilerseniz renkleri teker teker inceleyelim;


1 Light; Işıltılı,şeftali tonlarında bir bej rengi.Baz rengi olarak,göz pınarlarını,kaş altını,göz altını aydınlatmak için kullanılabilir.Aydınlatıcı olarak da hafif uygulamayla güzel bir sonuç alınabilir.

2 Define; Işıltılı hatta metalik diyebileceğimiz,gri alttonlu,soğuk,koyu kahverengi.İçerisinde taupe denilen rengin tonunu da içeriyor.Özellikle dağıttığınızda ark ediyorsunuz.Tek başına ana renk olarak da kullanılabilir geçiş rengi olarak da kullanılabilir.

3 Shimmer; Capcanlı,turuncu tonlarda,ışıltılı ve metalik bakır rengi.Bunu tek başına uygulayıp dağıtabilirsiniz de ama bu paletle güzel bir makyaj oluşturduktan sonra tam göz kapağının ortasına tam pigmentle bu farı uyguladığınızda muhteşem oluyor.Alt kirpik diplerinde de muhteşem duruyor.

4 Smoke; Kızıl alttonlu içeren,mat kahverengi.Geçiş rengi olarak veya derinlik katmak için göz kapağının köşesine uygulanabilir.


Ürün içeriği yukarıdaki resimdedir.





Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Tonları günlük kullanım için çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça hoş renklere sahip bir palet😊

      Sil
  2. boyutu çok güzelmiş. çantalık. şeftali tonuna bayıldım

    YanıtlaSil
  3. Ben paletin dışındaki desene tav oldum. Far paletinde toprak renkleri ve yeşil tonlarını çok severim. Tabi çok kullanamıyorum çünkü göz kapağım düşük. Far sürünce varla yok arası bir şey oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten ilk paketi cezbediyor😁Yeşil çok nadir kullandığım bir renktir makyajda.Göz kapakların düşükse koyu farlar tercih edebilirsin,farı uyguladıktan sonra bolca dağıt yukarıya doğru😉

      Sil