Wet n Wild Photo Focus Stick Foundation


Wet n Wild'ın,kusursuz ten makyajı  görüntüsü vaad eden Photo Focus serisinin yeni üyelerinden biri de Stick Foundation.Adı üzerinde stick yani bir nevi kalem tarzında olan bir ürün.Daha önce Photo Focus serisinde likit fondöten (henüz denemedim ama merak ettiklerimden),kapatıcı ve bir de pudra vardı.Bakalım stick fondöteni nasılmış.




Ürünün özelliklerinden başlayalım.Wet n Wild cruelty free yani hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka.Hem uygun hem çıkardığı ürünler neredeyse kusursuz hem de hayvanlar üzerinde test yapmıyor olması kendisini mükemmel bir marka yapıyor.Bazı ürünleri de vegan ve bu stick fondöten de vegan ürünleri arasında.Yani hayvansal içeriğe sahip değil.Stick fondöten dediğimiz ürünler diğer fondötenlere oranla daha yoğun kremsi yapıya sahip.Bu da çoğunun kapatıcı özelliğinin fazla olmasını sağlıyor.Wet n Wild'ın Photo Focus serisi zaten adı üzerinde fotoğraf odaklı yani fotoğraflarda kusursuz çıkacak kadar mükemmel ten makyajı vaat ediyor.Bir de böyle stick formda fondötenle birleşince tamamen kusursuz bir ten görünümün oluşması gerekiyor.Ürün plastik ambalajda ve fondöten asansörlü bir şekilde çıkıyor.Oldukça yoğun bir yapıda.Cilde uygulandığında ve dağıtıldığında ekstra hiçbir kapatıcıya ihtiyaç duyulmuyor.Göz altımı ve sivilce izlerimi çok güzel kapattı ve renk eşitsizliğini toparladı.Ama burada size bir önerim olacak.Süngerle uygulamaktansa sık kıllı bir fondöten fırçasıyla uygularsanız tam kapatıcılık,mükemmel ve eşit bir dağılım,bütün bir duruş elde edersiniz.Süngerle uygulandığı zaman parça parça duruyor ve eşit dağılmıyor,kapatıcılığı da baya azalıyor.Ürün muhteşem.Cildi harika ve kusursuz gösteriyor.Bir özelliği var o da karma-yağlı ciltler için daha uygun olması.Şuan sivilce ilaçları kullanıyorum ve cildimin heryeri pul pul dökülüyor neredeyse ve bunu belli ediyor fondöten.Fondöten olmayınca da belli de fondöten stick formda olduğu için o konuda herhangi birşey yapamıyor ve o kuruluk bariz belli oluyor.İlaçların etkisi azken denemiştim ve çok memnun kalmıştım.Yani cildinizde bariz belli olacak bir kuruluk yoksa bir problem çıkarmaz.Ciltte bütün duruyor,ağırlık yapmıyor,kalıcılığı iyi.Oldukça güzel bir fondöten.Bendeki rengi Shell Ivory/Fair.Cool.En açık renk sanırım.Tam ten rengime uygun.Sarı alt tonlu,açık tenler için güzel bir ton.




Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.(Wet n Wild Photofocus Stick Fondöten İçeriği/Wet n Wild Photofocus Stick Foundation Ingredients)







Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Selam, instagramda yorum yazmıştım. Meğer blog çelilişiymiş :D Stick fondöten hiç denememiştim. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stick fondötenleri ayrı bir seviyorum😊Teşekkür ederim😊

      Sil
  2. Canım dün bu postunu gördüm ama evime bile uğrayacak vakit bulamadığımdan yorum yazamadım. Gratise gitmiştim biliyorsun. Orada inceleme fırsatı buldum. Cildim aşırı kuru ve hassas. Aslında kapatıcılığı harika ama hem fondöten için cildimin genç olduğunu düşündüğümden hem de kuru ciltlere uygun olmayacağını biraz bileğime uygulayıp anladığımdan almadım. Bir de yanında sıvı formda süngerli fondöten hediyesi vardı. Onun mantığını da anlamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman cilt yapına uygun seç fondöteni zaten bir de cildinde herhangi problem yoksa hiç bulaşma fondöten işine😁Cilt tonunda eşitsizlik vs varsa bunun için de ince yapılı bir bb krem tercih edebilirsin😉

      Sil
  3. ben stick formlu fondötenleri dağıtamıyorum. epey uğraştırıcı ve cilt yorucu bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçayla kolay oluyor aslında o şekilde deneyebilirsiniz😊

      Sil