Nisan Ayında Biten Ürünler 2019


Diğer aylara oranla ne kadar az ürün bitirmişim.Bu kutu dopdolu olurdu.Sanırım akne tedavisi yüzünden çok ürün deneyemedim ondan olabilir.Bitirdiklerim de genelde bakım ve günlük kullanılan ürünler.Bolca maske bitirmişim.Bir kısmının da yazısı mevcut.Dilerseniz bakalım neler bitirmişim ve bunları beğenmiş miyim.



English Home Body Mist Rose- Devasa bir üründü.250 mllik ve bayadır kullanıyorum.Hem body mist,hem parfüm hem de kolonya olarak kullandım.Kokusu çok güzel ve kalıcı.Gül kokusunu da alıyorsunuz ama parfümümsü kokusu biraz daha ağır basıyor.Alkol içerdiği için de elime kolonya gibi sıkıp kullandım.

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı El ve Vücut Kremi- Yoğun yapılı ve güzel nemlendiren bir elkremiydi.Uzun vadede nem ve onarma konusunda çok başarılı değildi ama günlük kullanım için uygundu.Kokusu muhteşem.Zeytinyağı içeriyor ama daha çok zeytin çiçeği gibi kokuyor ve bu da parfümsü hoş bir koku bırakıyor.


Kin Girls Who Cares? Boost-it Mask- Onarıcı özelliği olan bir maske.Diğer maskelere nazaran ambalajları biraz farklı ve daha şirin duruyor.Bu maske nemlendirmeden ziyade cildi toparlama,canlı bir görünüm kazandırma ve cilt tonunu eşit gösterme etkisine sahip.Maskeyi uyguladıktan sonra cilt daha sağlıklı görünüyor.Nemlendirme konusunda çok başarılı değil.

Kin Girls Who Cares? Glow-it Mask- Cilde ışıltı veren bir maske.Cilde nem verme açısından aşırı başarılı değil ama çok kuru olmayan ciltlerin nem ihtiyacını karşılayabilir.Çok kuru ciltler için nem ihtiyacını karşılayamıyor.Bunun dışında ışıltı verme konusunda iyi.Daha canlı ve hafif nemli gösteriyor.Daha sağlık bir görünüm sağlıyor.

2x Benri Cupcake Temalı Islak Mendil- Her zaman ihtiyaç oluyor ve böyle değişik temalarda ıslak mendil çıkarmaları da hoş oluyor.15'li ıslak mendil.Tipik Benri ıslak mendillerinden;kalın yapılı,dayanıklı,orta ebatta.Bunlar şekerli bir kokuya sahip.Çok tercih edeceğim koku çeşidi değil ama ambalajlarından dolayı aldım.Temizleme konusunda da başarılı.Swatch silmek için filan kullandığımda güzel çıkardı,suya dayanıklıları çıkarma konusunda da orta seviyede.Cilt ile uyumlu pH,alkol içermez diyor.

Nature Republic White Vita Floral Mask Sheet Brightening and Moisturizing- Aydınlatma ve nemlendirme etkisi olan bir maske.Diğer maskelere nazaran serumu el değil losyonsu bir kıvamda.Cilde çok iyi nem veriyor.Özellikle çıkarıp da güzelce cilde yedirdikten sonra harika bir nem sağlıyor hem içerden hem dışardan.Aydınlatma konusunda gözle görülür bir etkisi var.Çok kuru ve pul pul dökülen ciltlerde fondöten uygulanmadığı sürece o kuruluğu belli etmiyor.Değişik ve güzel bir maskeydi.Denemek isteyen kuru ciltlilere tavsiye edebilirim.

Nisan ayında bitirdiğim ürünler bunlardı.Umarım keyifle okumuşsunuzdur ve denemek istediğiniz ürünler hakkında yararı olmuştur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar