Renkli Tırtıl'dan Gelen Bayram Kartı


Bayramda kartlaşma,mektuplaşma geleneği vardı biz küçükken.Bol bol yazar gönderirdik.Okul sonrası bayramlaşma şeklinde olmasa da mektuplaşmaya ve mektup arkadaşı edinmeye devam ettim.Çok güzel birşey özellikle bir mektup arkadaşını tanımak daha sonra ortak noktalarınız hakkında yazışmak çok güzel oluyor.Bayramda kartlaşmayalı epey olmuştu.Sağolsun Renkli Tırtıl bu güzelim adeti tekrar canlandırdı.Bayramda birbirimize tebrik kartları gönderdik.Acayip özlemişim,kart seçmeyi,yazmayı,süslemeyi ve göndermeyi.Benim gönderdiğim kartı merak ederseniz Renkli Tırtıl şurada paylaştı.



Sevgili Renkli Tırtıl oldukça özenerek hazırlamış zarfı.Üzerinde deco bantlardan çok güzel hatlar yapmış.Arkada da devam ediyor bu hat.Özellikle sağ üst köşedeki boy boy olan ve alt kısımlarının üçgen şeklinde kesilerek hazırlanmasına bayıldım.Deseni zaten muhteşem.Beyaz üzerine siyah-bordo leopar desenli.Acayip güzel.Leopar desen sevmem diyordum değil mi😁O bu deco bant için geçerli değil,buna bayıldım.Mavi zarfın üzerinde çok şık durmuş.Benim adımın yanına da kalpli siyah-kırmızı bir sticker yapıştırmış🧡Stickerların resimlerini aşağıda paylaştım.Pul olarak üzerinde Feza Gürsey'in resimleri olan pulları yapıştırılmış.Zarfı açtığımda çok çok güzel insanın içine huzur veren tablo misali bir kart postalla karşılaştım.Nehir kenarında bir orman evi ve sonbahar temalı bir kart.Nehirde minik bir ahşap köprü ve üzerinde bir kuğu var.Çok hoş.Kartta ise Ramazan ayının güzelliklerinden bahsetmiş sevgili Renkli Tırtıl ve bolca iyi dilekte bulunarak bayramımı tebrik etmiş🧡Yazı olan tarafında da yeşil-beyaz bir kalpli sticker,uğur böcekli sticker🧡 ve sanki Renkli Tırtıl için özel yapılmış gibi muhteşem yeşil ve çok hoş desenlere sahip kelebek stickerı var.Zarftan,karta,stickerların şıklığına,kartta yazan güzel dileklere herşeyiyle muhteşem bir karttı.Çok teşekkür ederim Renkli Tırtıl'cığım ellerine sağlık.










Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. kalpli ve uğur böcekli olan bayram kartlarını çok beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renli Tırtıl hazırlarsa böyle şirin olur😊

      Sil
  2. Canım, çok güzel yazmışsın kalemine sağlık, gülümseyerek okudum. Kartımı beğenmene çok çok sevindim. Umarım bu kartlaşma olayı daim olur. :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de ellerine sağlık canım🧡Umarım✨

      Sil
  3. Çok tatlı gerçekten :) Ben de kart & mektup gönderip almayı çok seviyorum :)

    YanıtlaSil