DERMOKİL PAPATYA VE KİL EL KREMİ İNCELEME YAZISI


Sizleri bugün çok severek kullandığım mini mini el kremimle tanıştıracağım.Daha önce kil maskesini denediğim Dermokil markasının maske dışında ürünü olduğunu bilmiyordum bu el kremini görene kadar.Maske konusunda başarılı bu markanın Papatya ve Kil Özlü El Kremi de öyle mi hep birlikte bakalım.




Cildinizin zararlı dış etkenlere karşı en çok maruz kalan bölgesi olan ellerinize,derinlemesine bakım yapar.Elleri zamanından önce yaşlanmaya karşı korur.İçeriğindeki bitkisel öz ve kil mineralleri sayesinde cildin kurumadan nemli ve yumuşak kalmasını sağlar.Kalıcı etkisini gün boyu dış etkenlere karşı korur.Papatya ve kil ile anında nem ve yoğun koruma sağlar.



Papatya içerikli kozmetik ürünlerini kullanmayı sevdiğimden bahsetmiştim.Bu ürünün de açıkçası ilk önce kokusunu çok beğendim.Çiçekli ve pudralı kokusu var ama çiçek kokusu biraz daha ağır basıyor.Çok çok güzel bir koku.Yoğun olmasa da kalıcı bir koku.Yapısı ise ne çok yoğun ne de çok hafif.Yağlı değil ama su kadar hafif de değil.Cildi anında nemlendiriyor ve kuruluğu giderip elleri pamuk gibi yumuşacık yapıyor.Kolay emiliyor.Elde çok fazla yağlı his kalmıyor,krem tamamen emilene kadar hafif bir yağ hissi oluyor ama.Nemlendirme konusunda çok çok başarılı.Hatta bu nemi uzun süre koruyor.Uzun bir süre elleriniz nemli ve yumuşacık kalıyor.Ciltteki kuruluğu da onarıyor.Bence nemlendirip kuruluğu giderirken bakım da yapıyor çünkü düzenli kullanımda eller hızlı şekilde kurumuyor,kuruluğa karşı daha dayanıklı oluyor.Çok başarılı bir el kremi.Hem kokusu için hem de etkileri için denk gelirsem tam boyunu mutlaka alacağım.

Dermokil hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.




Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Hiç denemedim bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başarılı bir ürün.Deneme fırsatınız olursa bir bakın derim.

      Sil
  2. Aşırı derecede çatlıyor ellerim ve hemen etki gösteren, yeni başlafığım Arko, hindistan cevizli. Bunu da aklıma yazayım, ihtiyacım olur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arko'nun da güzel oluyor el kremleri.Bir de çok kuru ciltlere Neutrogena el kremleri de iyi geliyor.Bu kremi de deneyebilirsin.

      Sil