MAYBELLINE BABY LIPS ELECTRO İNCELEME YAZISI

 


Maybelline Baby Lips serisi hayranlarındanım.Etkilerinden ziyade görünüş ve koleksiyon olarak beğenip almışımdır çoğunu.İlk çıkardıkları Baby Lipsler, lip balmlara az da olsa değişik bir hava kattığı için baya ilgimi çekmişti.Tabi bunda yabancı Youtuberların reklamlarının payı da büyük.İlk çıkan klasik Baby Lipslerden sonra değişik türlerde Baby Lipsler de çıktı.Mesela Asya'ya özel üretilen daha yoğun yapıda olanlar,gloss şeklinde olanlar, allık olarak da kullanılabilenler.Ayrıca Electro serisi de çıkardılar.Bu yazımda sizlere Maybelline Baby Lips'in bu Electro serisinden bahsedeceğim.



Görünüş ve paketleme olarak klasik Baby Lipsleri anımsatsa da Electro konseptinden dolayı paketlemeyi siyah yapmışlar ve Baby Lips yazılarını, ürünün renginde canlı bir renkle yerleştirmişler.Plastik ambalajda ve çevirerek açtığımız klasik lip balm paketinde.Yapıları ilk çıkan Baby Lipslerle aynı.Yumuşacık ve hafif yapıda.Yağ gibi eriyen bir forma sahip.Sürdükçe yapısı eriyor gibi.İki rengin kokusu bana farklı geldi.Her renk farklı kokuya sahip olabilir.Ürünü dudak koruyucu olarak kullanmak çok iyi değil bence.Aslında uyguladığınızda dudakları yumuşacık yapıyor ve bu bir müddet dudakta kalıyor.O süre zarfında kuruluk da olmuyor.Ama bu nem gün boyu,uzun süre kalmıyor.Üstelik kuruluğu tamamen gideren onarıcı özelliğe de sahip değil.Ölü deriyi de zamanla belli ediyor.Bunun için kuruluk problemi olmayan dudaklar için anlık nemlendirici olarak kullanılabilir sadece.Makyajda kullanımı daha iyi.Nemlendirici bir ürün olduğu için parlak bitişli.Renkler çok belirgin olduğu için canlı bir hava katıyor makyaja.Sürdüğünüzde hem canlı hem parlak durduğu için lip tintleri anımsatıyor biraz.Dudakta çok hoş ve bütün duruyor.Ama bazı kuruluk olan bölgelere daha fazla renk oturuyor.O görünüm de yakından hoş durmuyor.Ürünün pigmentasyonu bir lip balma göre çok iyi.Oldukça güzel renk veriyor ve renkler baya belirgin.Kalıcılık konusunda da yine bir lip balma göre kötü değil.Yapısı çok kalıcı değil ama rengi biraz kalıyor yapısı gittikten sonra bile.Ama ürünü gün boyu incelersek kalıcılığına az diyebiliriz.


Bendeki renkleri;

Strike A Rose; İçinde çok az şeftali tonu barındıran canlı, açık pembe.Bu rengi biraz daha turuncu tonlarında, coral gibi zannettim ama daha pembe duruyor dudakta.Kokusu ise karpuz gibi.

Pink Shock- Fuşya tonlarında koyu pembe.Hafif mor alt ton içeriyor.Dudakta koyu pembe olarak duruyor.Bunun kokusu daha çok böğürtlen gibi.

Ürünün gramajı oldukça fazla.Kullan kullan bitmez dediğimiz ürünlerden.Ayrıca renkler neon tonlara kaçan tarzda baya canlı duruyor paketinde.

Maybelline hayvanlar üzerinde deney yapan markalar arasındadır.



Yukarıdaki swatchta; birincisi Strike A  Rose'un tek kat ikincisi birkaç kat uygulanmış hali,üçüncüsü Pink Shock'un tek kat dördüncüsü birkaç kat uygulanmış hali.Tek katta da dudakta rengi belli oluyor ama daha canlı renk elde etmek için birkaç kat sürmek gerekiyor.



Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. bende de yaklaşık 6 rengi var çok güzeller sırf dışları için almıştım ama kullanımı da çok güzel bana çok minnoş geldiler dudaktaki renkleri çok güzel duruyor.

    YanıtlaSil
  2. Hayvanlar üzerinde deney yaptığı için kullanmıyorum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ediyorum bu konudaki hassasiyetin için👏Bendekiler de eskiden aldıklarım.Artık alışveriş yapmıyorum deney yapan markalardan😌

      Sil