BEAULIS JELLY JEL AYDINLATICI İNCELEME YAZISI

 


Öncelikle bugün blogumun 6. yaş günü🎊 Kutlu ve mutlu olsun🥳 6 senedir keyifle burada yazıyor ve sizlerle paylaşıyorum.Kocaman 6 seneyi doldurmuşuz.Gerçekten çok mutluyum.
Gelelim bugünün konusuna.Daha önceki yazılarımın bir kısmında da belirttiğim gibi değişik makyaj ürünleri denemeyi seviyorum.Bazen ihtiyaçtan çok sırf değişik ürünleri denemek için kozmetik alışverişi yapıyorum.Aydınlatıcı, benim makyaj ürünleri arasında en az kullandığım kozmetik ürünüdür.Günlük makyajımda çok nadir kullanırım.Elimde bulunanlar ise etkisini merak ettiğim ve daha çok değişik tasarlanmış yada değişik renklerle oluşturulmuş aydınlatıcılardan oluşuyor.Genellikle toz aydınlatıcı kullanmaya alışığız.Zamanla likit, krem yapıda aydınlatıcılar da çıktı.Daha sonra jel yapıda aydınlatıcılarla tanıştık.Ben bu yapıda aydınlatıcı daha önce gördüm mü çok hatırlamıyorum ama Beaulis çıkardığı sıralarda sanırım yeni yeni moda olmuştu.Sık kullandığım ürünlerden olmasa da jel formda bir aydınlatıcı nasıl olur diye merak edip aldım.Bu yazımda size Beaulis'in bu Jel Aydınlatıcısı'nı anlatacağım.



Ürün bir koleksiyon içerisindeydi ama şuan tam adını hatırlayamıyorum.Ama koleksiyon devam etmese de markanın sürekli satışta bulunan jel aydınlatıcıları var hala.Bu ürün plastik pot içerisinde satışa sunulmuş ve içinde 12 gram ürün var.Bana göre bir aydınlatıcı için oldukça fazla ürüne sahip.Benim bitirmem mümkün değil yani.Aynı isminden de anlaşılacağı üzere tamamen jel yapıda bir ürün.Ürüne bastırdığınızda slime gibi içe göçüyor.Yoğun jel yapıda olduğu için, yapısı baya kalın.Fırçayla yada süngerle ürün alıp dağıtmak mümkün değil.Elle alıp uygulamak daha kolay.Oldukça pigmentli olduğundan alınan miktara dikkat etmek gerek.Aydınlatıcıdan çok allığa dönüşebilir.Bir de jel yapıda olduğundan cilde hemen yapışıyor.Bu yüzden güzel dağıtmak gerek.Uyguladıktan sonra hem rengini hem de ışıltısını çok güzel veriyor.Çok hoş yansımalı bir ışıltı katıyor makyaja.Zaten içindeki ışıltıları küçük olduğundan sim sim durmaktan çok yansıma gibi duruyor.Yapısından dolayı kalıcılığı da çok iyi.Gün boyu uyguladığınız kısımda olduğu gibi duruyor.Ürün, değişik türde ürün denemek isteyenler için güzel.Ayrıca duruşu, kalıcılığı açısından da iyi ama uygulaması zor olduğundan ve eşit dağıtmak için baya zaman harcandığından günlük kullanım için çok tercih etmem.

Beaulis markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.



Ürünün bendeki rengi;

255 Focus Future- İçinde sarı yansımaları bulunan şeftali rengi.Bir aydınlatıcı için değişik bir renk ama uygulandığında çok hoş duruyor.Diğer rengi daha doğal tonlardaydı, günlük kullanım için daha uygun ama ben sanırım yine bu rengini tercih ederdim.Çok değişik ve güzel duruyor.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. heeey oleey hayırlı olsuuuun :) hiç bu kadar aktif olmamıştın sen blogda, sevindim, bu yıl iyisin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim boş bırakmıyorum buraları😂

      Sil
  2. 6. yılın kutlu olsun daha nice senelere... Aydınlatıcı incelemen için detaylı olmuş, eşit dağıtmak için zaman harcanması yüzünden pek tercih edilir bir ürün değil :(

    YanıtlaSil