FLORMAR TERRACOTTA POWDER | IŞILTILI BRONZER İNCELEME YAZISI✨

 


Yaz geliyor, ışıltılı bronzerlarımızı kullanmaya başlayabiliriz🤩 Aslına bakarsanız ben bronzerdan çok kontür ürünü kullanmayı daha çok seviyorum.Onda da tercihim genellikle mat ve soğuk tonlarda oluyor.Ama makyaj yaptıkça ve yeni teknikler denedikçe bronzer kullanmayı da sevmeye başladıım.Doğru uygulandığı takdirde cilde daha sıcak bir hava katıyor.Özellikle yaz makyajlarına çok yakışıyor.Bu yazımda da sizlere bol ışıltılı bir bronzer anlatacağım.



Ürün, baked pudra dediğimiz, dağınık renklerden oluşan ve şeklinin de yükseltili olduğu bir pudra türünde.Ben bir ara bu pudraları çok seviyordum.Özellikle baked allıklar çok güzel oluyor.Bu pudrayı inceleyecek olursak, yapısı biraz sert.Çok yumuşak ve kremsi değil.Uygulayıp dağıtmak da biraz zaman alıyor.Pigmentasyonu orta olduğundan fırçaya bolca ürün almak gerekiyor.Uygularken de iyice dağıtmak gerekiyor çünkü ilk uygulama yapıldığında ürün ciltte eşit durmuyor ve leke leke duruyor.Bu yüzden biraz vakit ayırıp güzelce dağıtmak gerek.Oldukça ışıltılı bir ürün.Hatta içerisinde büyük büyük simler var ve bunlar uygulama sonrasında ciltte belli oluyor.Kış makyajında yada mat makyajlarda bu görüntü sırıtabilir ama yaz makyajlarına bu tarz ışıltılı bronzerlar çok yakışıyor.Ben yine de bu simler çok fazla durmasın diye fırçaya aldığımda fırçayı biraz silkeliyorum.Bu şekilde uygulama yapıldığında ürün ciltte çok daha güzel duruyor.Ürün daha çok yüz makyajını ısıtmak için kullanıma daha uygun.Yüzü boyutlandırmak, kontür yapmak için çok uygun değil.Ayrıca ürün allık olarak ve koyu tenlerde aydınlatıcı olarak da kullanılabilir.


Ürünün bendeki rengi;

27- Çok çok açık bir bronz rengi.İçerisinde altın rengi simler bulunuyor.Hem ışıltıları hem de yansıması güzel.


Flormar, hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalardandır.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Bir arkadaşımda görmüş ve çok beğenmştim. Dediğiniz gibi goğru uygulandığında fark yaratıyor. Bu ürün benim de aklımda olsun. Çok teşekkürler. Emeğinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. bu terra cota serisi inanılmaz iyidir allıkl ve aydınlatıcıları da harikaydı..

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir ürünmüş, fondöten kullanmam ama böyle bronzer kullanmayı seviyorum:)

    YanıtlaSil
  4. terakota rengi ne güzel renk ama yaa :)

    YanıtlaSil