BENEFIT GALIFORNIA BLUSH İNCELEME YAZISI☀


Kullanmayı en sevdiğim kozmetik ürünlerinden biri allıklar.Ayrı bir seviyorum allıkları.Renk renk çeşit çeşit denemeyi sevdiğim bir kozmetik ürünü.Yeni trend genellikle likit allıklardan oluşuyor ama ben likit ve krem allıkların yanında toz allıklarımı da kullanmayı seviyorum.Bu yazımda sizlere Benefit markasının bir ara çok meşhur olan ve çılgınlar gibi satılan Galifornia allığını anlatacağım.Evet yanlış okumadınız, allığın adı Galifornia😄 Ürünü anlatırken isminden de bahsedeyim.



Galifornia ismi California Girl'den türetilerek oluşturulmuş.Girl kelimesi bazen kabaca gal diye okunduğu için California ile birleştirerek Galifornia denmiş.Yani ürünün ismini çevirirsek Kaliforniya Kızı şeklinde oluyor.Zaten ürüne slogan olarak şöyle bir şey yazılmış; "Kaliforniya kızı hayalini yaşamak".Ürünü görünce zaten çok beğenmiştim ama Kaliforniya temalı olduğunu gördüğümde daha fazla sevdim😄 Gelelim ürünü tanıtmaya.Yanaklarınıza bu altın-pembe allığı sürün.Güneşten bir parça ve saf eğlence.Böyle tanıtılmış ürün.Toz formda ve yapısı oldukça yumuşak.Ürünün ambalajı çok şık.Diğer Bnefit toz yüz ürünleri gibi kalın karton bir kapta tasarlanmış.Üzerindeki çizimi inanılmaz güzel.Ürünü açtığınızda buram buram şeftali kokuyor.Parfümsü bir koku olduğundan oldukça hoş.İçinden ufak bir ayna bir de fırça çıkıyor.Fırça düz şekilde, sapı ahşap ve kılları yumuşacık.Bu fırçayla uygulama yapılabiliyor.Kolay uygulanıp kolay dağıtılabiliyor ama biraz pigmentasyonu zayıf kalıyor.Bu fırçayla uygulama yapılacaksa bolca ürün almak gerekiyor.Diğer türlü uygulamada da kolay dağıtılabiliyor ve daha çok renk veriyor.Ürünün rengi ise, altın ışıltılar içeren, pembe tonlarda bir şeftali rengi.Ne çok turuncu ne de çok pembe.Tam iki renk arasında çok hoş bir ton.Çok güzel ve doğal bir renk.Yüze de çok hoş bir hava katıyor.Işıltıları çok yoğun belli olmuyor.Daha çok yansıma gibi duruyor.Ürünün pigmentasyonu genel olarak orta.Çok yoğun renk vermiyor.Allıkların pigmentasyonunun orta olması iyi oluyor.Diğer türlü dağıtmak zor olabiliyor.Kalıcılığı ise iyi.Ürünü çok çok beğendim ve sıkça kullanacağım ürünler arasına girdi.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.



Allığın renginin duruşu yukarıdaki resimdedir.


The Balm'ın Hot Mama allığı, Benefit Galifornia allığın rengine çok yakın, muadil diyebiliriz.

Benefit, hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar arasındadır.

Bu yazı iş birliği değildir.
 

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Galifornia isminin açılımı hoşuma gitti. Hep güneşli galiba oralar, bir de cazibe merkezi gibi :) Likit allıklardan hiç kullanmadım. Klasik toz olanları tercih ediyorum hep. Rengi hoşuma gitti. Aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boşuna California Dream demiyorlar tabii😄Uygulaması kolay olunca toz allıklar da güzel oluyor👍

      Sil
  2. isim renk her şeyi güzel şirinmiş saool :)

    YanıtlaSil