BEAULIS DIAMOND GLOSSY LIP GLOSS İNCELEME YAZISI💎

 


Beaulis'in yeni koleksiyonunu gördünüz mü?Çok güzel ürünler var.Beaulis markası yeni koleksiyon çıkarma konusunda çok hızlı gerçekten.Daha yeni çıkardığı koleksiyonu incelerken bir yenisi geliyor.Ve bence her koleksiyonu ayrı ve efsane güzel.Markaya zaten bayılıyorum, ürünlerini denemek de çok keyifli oluyor benim için.En son çıkardığı Diamond koleksiyonunda benim ilgimi çeken ürünler far paletleri, fondöten ve lip glossları oldu.Aralarından en çok lip glossu merak ediyordum ve alıp denedim.Yorumlarımı da sizlerle paylaşmak istedim.



Ürünün tasarımından anlatmaya başlıyayım.Çok şık, elmas şeklinde tasarlanmış ve lila rengi temalı hazırlanmış bir ürün.Acayip tatlı ve benim ürünü alma sebeplerimden biri de tasarımı oldu.Bunun dışında ambalajı plastik ve hafif.Üründen çıkan aplikatör ise küçük.Diğer lip glosslara göre baya küçük geldi bana.Diğer aplikatörlerle iki seferde uygulama yapılabilirken bununla daha fazla uygulama yapmak gerekiyor.Pratiklik açısından çok iyi değil ama beni rahatsız etmedi.Ürün acaba parfümlü mü diye kokladığımda üründen kimyasal bir koku geliyordu.Bu çok yoğun bir koku değil, sadece ürünü kokladığınızda geliyor ve rahatsız etmiyor.Ürünün yapısı ise yoğun ama kolay uygulanıyor.Parlatıcıyı uygularken ürün çok kolay sürülüyor, yağ gibi kayıyor.Sonrasında gün içinde çok hafif bir yapışkan his kalıyor ama bu da rahatsız etmiyor.Pigmentasyonu ise orta.Tam rengini vermiyor.Ürünün teması elmas olduğundan parlatıcıların içerisinde bolca sim kullanılmış.Bu simler sık ve küçücük.Dudaktaki görüntüsü de oldukça parlak.Hem cam gibi parlayan bir görüntüye sahip hem de simlerden dolayı bol ışıltılı görüntüsü var.Hatta bu ışıltı hafif yansıma gibi de duruyor.Bu görüntü de dudakta çok hoş duruyor.Kalıcılığı ise zayıf.Gün içinde yemek yediğinizde yada maske kullandığınızda ürün silinebiliyor.Lip glossların genel olarak eksi yanı bu zaten.Gün içerisinde yenilemek gerekiyor.Ürün kullandığım en iyi lip glosslardan olmasa da duruşunu ve ambalajının şıklığını beğendim.Seride iki renk vardı.Bendekine bakalım.


946 Candy Shine- Ambalajında çok canlı bir pembe gibi duruyor ama uygulandığında hafif bir pembelik veriyor.Dudakta daha çok parlatıcı etkisi ve simleri belli oluyor.Simleri ise açık pembe renkte.


Beaulis markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.


Bu yazı iş birliği değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Tatlı duruyor aslında rengi.

    YanıtlaSil
  2. pekii iyi bahsetmişsin :)

    YanıtlaSil
  3. Yaklaşık 10 yıldır ruj dışında makyaj malzemesi almıyorum. Şu virüs olayı çıktığından beri maske taktığımdan ruju da bıraktım. Ama sizin bu anlatımınızdan ürünü alasım geldi. :)
    Ürünü deniyorsunuz ve analizi akıcı bir yazımla aktarıyorsunuz. Emeğinize sağlık olsun. İyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:)Yorumunuz beni çok mutlu etti:)

      Sil