COCOSH SHE BLUSHER İNCELEME YAZISI🍎


Son dönemlerde toz allıkların yerini krem allıklar almış olsa da toz allıkları kullanmaya devam edenlerdenim ben.Yapı, kullanım kolaylığı açısından etkili oluyor ama ben biraz yapıdan çok renge bakanlardanım.Eğer rengi hoşuma gittiyse krem yada toz olması pek fark etmiyor.Bu yazımda da elimde bulunan toz allıklarımdan biri olan Cocosh She'nin Blusher'ını anlatacağım.Bir ara oldukça popüler bir üründü, o dönem ben de merak edip almıştım.



Tasarımı siyah karton formda, üzerindeki yazılar da altın renginde yapılmış.Sade ve şık duruyor.İçerisinden ise kocaman bir allık ve bir de minik ayna çıkıyor.Allık gerçekten oldukça büyük,  8,5 gram.Yani bayağı bir ürüne sahip ve uzun süre kullanılabilir.Allığın yapısı yumuşacık.İnce toz halinde.Fırçaya çok kolaylıkla alabiliyor ve kolay, eşit bir şekilde dağıtabiliyorsunuz.Allıklarda zaten en önemli şey kolay dağıtılabilir olması.Çünkü uygulandığında, bir yere yapışıp kalırsa hoş görüntü oluşmuyor.Bu tabii bir yandan da ürünün pigmentasyonuyla da alakalı.Bu ürünün pigmentasyonu ise çok çok başarılı.Parmağınızı allığa bir kere sürdüğünüzde bile bolca ürün ve renk geliyor.Bundan dolayı ürünü fırçaya alırken dikkat etmek gerekiyor.Az bir miktar almak bile yanaklara renk vermeye yetiyor.Ürünü yapı ve pigmentasyon açısından beğenmiştim ama yüzde duruşunu ayrı bir sevdim.Çok hoş bir renk katıyor makyaja.Kalıcılığı ise çok iyi.Gün boyunca silinme olmuyor.Üründe herhangi bir koku yok.Severek kullandığım ürünlerim arasında.


Ürünün bendeki rengi;

01- İçerisinde sık ve küçük altın rengi simler bulunan kiremit rengi.Ciltte simler aşırı belli olmuyor.Daha çok yansıma gibi duruyor.Yüzde inanılmaz güzel bir duruşu var rengin.Kiremit rengini far ve allıkta beğendiğimden bu renge de bayıldım.


Rengin duruşu yukarıdaki resimdedir.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.

Cocosh She, hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar arasında bulunmaktadır.

Bu yazı iş birliği değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. seviyon madem peki notumu aldıım :(

    YanıtlaSil
  2. Cocosh She Blusher öncelikle kapak tasarımı, altın rengi kullanımı çok hoşuma gitti. Kiremit rengi de güzel. Çok hafif dokunuşlarla kullanabilirim hissi edindim.
    Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil