LOREAL METALLIC LIP PAINT | METALİK RUJ İNCELEME YAZISI🤖


Metalik ruj trendlerini hatırlayanlar var mı?Çok kısa süren bir modaydı çok fazla kullanılmadı ama bence ilginç kozmetik ürünlerinden biriydi.E ilginç olur da Meri bu ürünleri denemekten geri kalır mı, tabii ki hayır🤭Bu metalik ruj ürünlerinden gözüme en güzel görünenler Loreal'in Metallic Lip Paintleriydi.Yapı olarak çok araştırmadım ama renkleri çok hoş duruyordu.Denemek için aldım ve bu yazımda da sizlere bu metalik likit rujlardan bahsedeceğim.



Ürün metalik dudak boyası olarak geçiyor.Tasarımları sade ve güzel duruyor.Likit mat ruj şeklinde tasarlanmış ve o şekilde de sünger aplikatörleri var.Yapıları kalın gibi görünse de uygularken ince olduğunu fark ediyorsunuz.Hatta o kadar hafif bir yapı ki uygulama sonrasında dudağınızda ürün yokmuş hissiyatı oluşuyor.Rujların pigmentasyonu ise orta.Tek katta renk verse bile dudağın rengini tam kapatmıyor ve renk altından dudak rengi belli oluyor.Tek kat uygulandığında çok güzel durmuyor.Tam renk almak için bir kaç kat üst üste uygulamak gerekiyor.Bu kadar üst üste  uygulama sonrasında bile dudakta ağırlık yapmıyor.Ürün tam bir likit mat ruj şeklinde.Uyguladığınızda hızlı bir şekilde kuruyor ve matlaşıyor.Ama dudağı kurutmuyor ve kurulukları belli etmiyor.Mat bitişli olmasına rağmen renklerinden dolayı duruşları metalik ve gerçekten tam metalik yansımaya sahipler.Bu da farklı ama bir o kadar da hoş bir görüntü oluşturuyor.Kalıcılığı ise çok iyi.Gün boyu kalıyor ve üründe çok az azalma oluyor.Bu rujlar tek başına kullanılabileceği gibi lip topper olarak da kullanılabilir.Yani altına bir ruj uygulanıp o ruju mat ve metalik hale getirebilir.Bu şekilde de hoş duruyor ve altına uygulanan rujun kalıcılığını artırıyor.Bir de hafif kimyasal bir kokusu var.Ürünlerin farklı oluşu benim hoşuma gitti ve kullanması oldukça keyifli.


Ürünün bendeki renkleri;

301 Pixie- Şeftali alt tonlu, açık bir pembe.İçerisinde bolca ışıltı var.Tek başına güzel durmuyor ama lip topper olarak hoş duruyor.

303 Internet- Patlıcan moru rengi ama dudakta bayağı gri duruyor.Aynı şekilde bolca ışıltısı var.Bu da tek başına kullanım için biraz koyu ama lip topper olarak güzel.

305 Cute But Psycho- Çok canlı, sıcak tonlu bir kırmızı.Bu da bolca ışıltı içeriyor.Bu renge bayıldım.Tek başına da güzel duran tek renk bu ve harika bir kırmızı tonuna sahip.Yansımalarıyla da farklı ve hoş duruyor.Efsane bir renk.



Ürünlerin duruşları sırasıyla; 301 Pixie, 303 Internet ve 305 Cute But Psycho.

Loreal, hayvanlar üzerinde deney yapan markalar arasında bulunmaktadır.

Bu yazı iş birliği değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Görseller çok tatlı, kalıcı olması çok iyi ama deney kısmı üzüyor.

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflarla çok güzel anlatmışsınız. Bu markanın hayvanlar üzerinde deney yaptığını bilmiyordum. Bilgi için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Metalik rujları direkt olarak kullanmam sanırım ama lip topper olarak denemek isterim. Özellikle kırmızı 305 cute but psycho olan resmen ortalığı yakıyor, çok hoş yani. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kırmızı olan efsane güzel bir renk çıktı😍

      Sil