H&M MATTE LIPSTICK SET İNCELEME YAZISI💄


Mat ruj modasını yavaş yavaş terk ediyoruz.Bir ara dudak makyajında mat duruş oldukça modaydı.Hatta neredeyse tamamen kuru görünümlü rujlar bile vardı.Ben rengini beğendiğim sürece hala kullanıyorum.Duruşunu beğenmezsem de üzerine lip gloss sürerek ürünün duruşunu değiştiriyorum.Elimde de o dönemlerde sıkça aldığım ve hediye gelen birçok mat ruj var.Bunlardan birisi de H&M'in Matte Lipstick Seti.Bu yazımda sizlere bu ürünü anlatacağım.



Set 5 adet mini mat rujdan oluşuyor.Tasarımı klasik rujlar gibi, çevirerek açılıyor.Tamamen şeffaf bir tasarım tercih edilmiş ve ben çok beğendim bu görünümü.Rujların her biri 1.6 gram.Küçük olmalarına rağmen uzun süre kullanılabiliyorlar.Çantaya atmak için de ideal boyuttalar.Rujların yapıları yoğun ve biraz sert.Tamamen mat şekilde tasarlandıkları için bu şekilde olabilir.Uygularken ürün kaymıyor, biraz sert uygulanıyor.Sürdükten sonra ise duruşu tamamen mat.Çok kuru bir görünüm değil de tam mat bir görüntüye sahip diyebilirim.Yoğun ve sert yapıya sahip olmasına rağmen dudakta ağırlık yapmıyor.Rujların pimentasyonu ise çok yüksek.Tek kat uygulamada bile dudağın rengini kapatıp kendi rengini birebir veriyor.Yoğun bir renk sağlıyor yani.Kalıcılığı ise yine çoğu stick rujda olduğu gibi başarılı değil.Gün içerisinde silinebiliyor.Bu setin farklı renkleri var mı bilemiyorum ama paket üzerinde renk yazmıyor.Sadece rujların üzerinde renklerin isimleri yazılmış.Bendeki set pembe tonlardan oluşan rujlara sahip.Rujların çoğu da bayağı açık renkli.Aslında daha çok nude gibi dursalar da uygulayınca açık renkli duruyorlar.Her makyajla kullanılabilecek renkler değiller.Setteki renklerin duruşlarına bakalım.



Renklerin duruşları sırasıyla; Light Pink, Mauve, Pink, Hot Pink, Cerise.



Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.

H&M, hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar arasındadır.

Bu yazı iş birliği değildir.


Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Mat rujların modası geçmez bence, en iyileri benim için her zaman onlar :)
    Teşekkürler tanıtımınız için.

    YanıtlaSil
  2. Selamlar, H&M'nin matte setindeki renklerden Light Pink ve Mauveyi sevdim. Diğer açık renkleri kullanabileceğimi sanmıyorum. Mauve favorim olurdu. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aralarından en beğendiğim Mauve:)

      Sil