INNISFREE IT'S REAL SQUEEZE MASK İNCELEME YAZISI🍋


Kağıt maske yorumlarına devam edelim.Kore kozmetiğine  merak sardığım dönemlerde ilk keşfettiğim markalardan biri Innisfree'ydi.Markadan bu zamana kadar birçok ürün denemişimdir ve hepsi de cildime çok iyi geldiğinden markayı, ürünlerini seviyorum.Marka hem makyaj hem de cilt bakım ürünleri üretiyor.Makyaj ürünleri çok güzel.Hatta blogda birkaç ürününü yorumlamıştım.Cilt bakım ürünleri ise efsane güzel.Denediğim her ürünü cildimle iyi anlaştı.Haliyle beğendim tabii.Bu yazımda da markanın cilt bakım ürünlerinden biri olan It's Real Squeeze Mask'ını anlatacağım sizlere.



İsminden de anlayacağınız gibi, baz alınan içeriklerin sıkılarak elde edildiği bir maske serisi olarak geçiyor.Innisfree bu tarz, doğal ve yenilebilir ürünlerden elde ettiği ürün içerikleriyle  meşhur zaten.Çeşit çeşit birçok besinden elde edilen içerikle hazırlanmış birçok ürün bulabilirsiniz markada.Benim bahsedeceğim maske, kağıt maske şeklinde bir ürün.Maskenin kumaşı yumuşacık, ince ve cildi yormuyor.Cilde tam oturuyor ve serumun cilde ulaşmasını sağlıyor.İçindeki serumu ise yapı olarak hafif ve bayağı fazla.Maske tek kullanımdan sonra artan serum tekrar kullanılabilir.Kullanım şekli de şöyle; cildi temizledikten sonra arındırmak için tonik uygulanır ve ardından maske, göz ve dudak kısımları hariç cilde güzelce yerleştirilir.10-20 dakika bekletildikten sonra maske çıkarılır ve kalan ürün cilde masaj yaparak yedirilir.Ben sadece temizleme sonrasında kullanıyorum kağıt maskeleri.Öncesinde tonik yada başka bir ürün kullanmıyorum.Maskenin bendeki çeşidinin etkilerine de bakalım.


Lime- Ferahlatıcı etkiye sahip gerçek içerikli maske, cilde aydınlık ve temiz bir görüntü katmak için, misket limonundan elde edilen sıkımla hazırlanmış içeriğe sahiptir.İçeriği misket limonlu.Kokusu da aynı şekilde limon kokusuna sahip.Bu tarz C vitaminine sahip besinlerle üretilen maskelerin genellikle cildi aydınlatma özelliği olur.Bu maskede gözle görülür şekilde olmasa da hafif bir aydınlık kattı cildime.Ama en belirgin ve benim cildimde en belli olan özelliği cildimi çok iyi nemlendirmesi oldu.Cildimin kuru olduğu bir dönemde kullanmıştım ve cildimi çok güzel nemlendirdi.Kuru olan, kuruluktan dökülen bölgeleri iyi nemlendiriyor.Kuruluğu çok güzel gideriyor.Nemlendirme açısından gerçekten başarılı ve benim beğendiğim bir ürün oldu.

Seriden hatırladığım kadarıyla bir tek bu çeşidi denedim ve başarılı buldum.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.

Innisfree, hayvanlar üzerinde deney yapan markalar arasında yer almaktadır.

Bu yazı iş birliği değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Kağıt maskeleri seviyorum ve haftada bir uygulamaya çalışıyorum, bazen unuttuğum da oluyor:) Cildim aşırı kuru olduğu için çok güzel nemlendiriyor. Bu markayı bilmiyordum, Missha ve Garnier denedim, Missha çok iyi kesinlikle:) Kore ürünleri makyajda bence de oldukça iyi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt maskeler etki açısından çok iyi oluyor:)

      Sil
  2. Bu tarz maskeleri banyo sonrasından kullanmak en güzeli galiba. Hem İnnisfree markası hem de limonun parlaklık verme özelliği de aklımda olsun. Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O şekilde kullanımda daha iyi etki eder tabii:)

      Sil
  3. lime ne güzel kokar yaa bodruma denize gidince ordan alırım hep :)

    YanıtlaSil