NUTELLA B-READY TADIM YAZISI🍫


Nutella, çikolatasını beğendiğim ürünlere sahip bir marka.Özellikle ilk çıktığı dönemlerde çok fazla tüketirdim.Tadı gerçekten inanılmaz güzel.Eskiden sadece sürülebilir çikolatası varken daha sonra Nutella'nın farklı birçok atıştırmalığı da satılmaya başladı.Bunlardan benim en çok ilgimi çeken Nutella B-Ready oldu.Görünüşü oldukça iştah açıcı duruyordu ve tabii ki en sevdiğim çikolatalardan biri de içinde olunca denemek için aldım.Bu yazımda sizlere bu üründen bahsedeceğim.



İçerisinde 6 paket Nutella B-Ready olan karton bir ambalajla satılıyor.Her bir atıştırmalık ayrı ayrı paketlenmiş.Atıştırmalıklar ismini aldıkları ekmek şeklinde yapılmışlar.Bu tasarım çok şirin olmuş açıkçası.Ürünün dış kısmı çıtır hamur ve içinde de nutella çikolatası var.Dış kısmındaki hamurun yapısı profiterol hamuruna benziyor hatta daha ince, hafif ve çıtır.Bu hamur kısmı oldukça taze ve yerken de gofret gibi çıtırdıyor.Bu kısmın çok hafif bir tadı var.Ne tatlı ne tuzlu.Sadece atıştırmalığa biraz lezzet ve çıtırlık katması açısından dış kaplaması bu şekilde yapılmış bence.İçinde ise inanılmaz lezzetli ve bolca Nutella çikolatası var.Kıvamı çok iyi ve çikolatası çok lezzetli.Atıştırmalığı yediğiniz zaman bütününden daha çok Nutella çikolatasının tadı geliyor.Yani çikolata tadı daha baskın bir atıştırmalık ki bu benim gibi çikolata sevenlerin oldukça hoşuna gidebilecek bir lezzet.Açıkçası ben böyle olmasını sevdim.O Nutella tadıyla birlikte hafif gofret çıtırtısı birbirine çok yakışmış.Çayın kahvenin yanına yakışan bir atıştırmalık.Hatta benim gibi kahvaltıda bile çikolata yiyorsanız kahvaltılık olarak bile tüketebilirsiniz😄 Çok lezzetli bir atıştırmalık olmuş.İndirimde denk gelirseniz denemenizi tavsiye ederim.


Ürünün içindekiler yukarıdaki resimdedir.



Bu yazı iş birliği değildir.

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Kesinlikle deneyeceğim:) kaleminize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Nutella sevilmez mi :) B-Ready dikkatimi çekmemiş, alışverişe gidince bakayım. İzlenimlerini paylaştığın için teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Bir de fiyatından bahsetseydiniz keşke. Gerçi bahsetmediğiniz iyi olmuş çünkü fiyatı görünce sinir olurduk. :)

    YanıtlaSil
  4. Çikolatayla arası iyi olmayan ben, bir an dışarı çıkıp alasım geldi. :)
    Alışveriş yaparken bu tarz ürünlerin olduğu reyonlara hiç uğramam. Ama bu yazınızdan sonra sanırım uğrayabilirim. :)
    Afiyet olsun size. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir türlü o raflardan ayrılamıyorum😄Teşekkür ederim:)

      Sil
  5. nutella kavanoz kavanoz yerim yaa :) buna da bakayım :)

    YanıtlaSil
  6. Nutellayı aşırı seviyorum, tadı mükemmel:))) Bu ürünü görmemiştim, sayende haberim oldu, ben de bakayım dışarı çıktığımda, muhtemelen severim:)))

    YanıtlaSil