WET N WILD LOOSE PIGMENT İNCELEME YAZISI✨


Makyaj trendlerini takip ediyorsanız son dönemlerde göz makyajlarında bol ışıltı kullanıldığını fark etmişsinizdir.Özellikle pigment ve glitter şeklinde, daha bol ışıltılı ve daha belirgin olan farlar şu sıralar oldukça popüler.Göz makyajında ışıltıyı eskiden beri çok sevdiğimden bu modaya uyum sağlamam zor olmadı.Hatta göz makyajımı bu ürünlerle daha zevk alarak yapıyorum ve değişik makyajlar oluşturmayı seviyorum.Elimde bu formda Wet n Wild'ın pigment yapıda farları bulunuyor.Bu yazımda sizlere bu üründen bahsedeceğim.



Bu pigmentler Wet n Wild'ın bir yılbaşı setinden çıkmıştı.Sette 5 adet pigment far bulunuyor.Tasarımı sade, pigmentlerin dökülen kısmını tuzluk gibi yapmışlar ve bu kısmın kapağı da var.Bu şekilde tasarlanmasını çok beğendim çünkü bu tarz pigmentler çok kolay dökülebiliyor ve kapağı açtığınızda da etrafa yayılabiliyor.Bu pigmentlerde, tasarımından dolayı böyle bir problem yaşamadım.Gramajları da oldukça fazla, uzun süre gidiyor.Loose pigment yani inceltilmiş, hafif yapıda toz pigment olarak adlandırılmış.Farların yapısı gerçekten de inanılmaz ince.Parmağınızla ürüne değdiğinizde yumuşacık bir yapısı olduğunu fark ediyorsunuz.Ayrıca ince ve bol da ışıltıya sahipler.Bu ışıltılar göze çarpacak büyük sim şeklinde değil de yansıma gibi hoş duruyor göz makyajında.Ama pigment formda olduğu için gün içinde göz altına simleri dökülebiliyor.Renkler kalıcılık açısından iyi olsa da simleri göz altına dökülme yaptığından kalıcılığına orta diyebiliriz.Uygulama esnasında da göz altına çok fazla dökülme yaptığından önce göz makyajını sonra ten makyajını yapmanızı tavsiye ederim.Bir de daha az dökülme yapması ve kalıcılığının iyi olması için glitter bazı uyguladıktan sonra kullanmanız daha iyi olur.Ayrıca bu şekilde göz kapağına daha çok ürün uygulanabiliyor ve farların pigmentasyonu artıyor.Sadece dağıtması biraz zor oluyor.Bazsız kullanımda ise pigmentasyonu yine iyi fakat dediğim gibi dökülme yapabiliyor.Parmakla uygulaması fırçaya göre biraz daha zor ve farlar parça parça duruyor.Aslında daha fazla ürün alabiliyorsunuz ama dediğim gibi dağıtması biraz zor.Fırçayla uygulanması daha kolay ve böyle daha hoş duruyorlar.Hatta seyrek kıllı far fırçasıyla uygulamak da güzel oluyor.Bu şekilde ne az ne de çok fazla ürün uygulanmış oluyor.Bu pigmentlar tek başına uygulamak için çok güzel fakat bir far üzerine ışıltı yada sim vermek için, çok fazla renk verdiğinden, fazla pigmentliler.Ben ışıltılı farları sevdiğimden ve özellikle bu şekilde pigmentleri kullanmak hoşuma gittiğinden bu pigmentleri de beğendim.Şimdi bendeki renklere bir bakalım.


Kung Fu Lighting- Sarı alt tonlu, koyu bej rengi.

Dom & Cherry On Top- Açık rose-gold rengi.Hafif doğal duruyor.

Heart Of Rose Gold- Koyu bir rose-gold rengi.Neredeyse bakır rengi gibi duruyor.

Ride On My Copper- Tam bir bakır rengi.

Pegasus Flutter- Çok tatlı bir lila rengi.Açık tonlarda ve ışıltılı olması çok hoş olmuş.Göz makyajında çok güzel duruyor.Aralarında en sevdiğim renk bu oldu.


Renklerin duruşu sırasıyla; Kung Fu Lighting, Dom & Cherry On Top, Heart Of Rose Gold, Ride On My Copper ve Pegasus Flutter.


Wet n Wild, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.

Bu yazı iş birliği değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Makyaj trendlerini hiç takip etmiyorum. :) Ancak sayfanızdan öğrenebiliyorum. Ten üzerinde deneyip paylaşmanız iyi oluyor benim için. Hangi rengin daha hoş göründüğünü rahatlıkla görebiliyorum.
    Bu ürün de güzelmiş. Tüm emeklerinize sağlık olsun. Teşekkür ediyorum size.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum güzel yorumunuz için:) Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  2. ışıltı, glitter sevilmez miii :) açık rose ve lila aklımda olsuun :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi ışıl ışıl çok güzel görünüyor:))) Ben hiç kullanmıyorum:) Emeğine sağlık:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıltılı ürünler kalp ben:)Teşekkür ederim:)

      Sil