DOA GINSENG SERUM İNCELEME YAZISI💧


Cilt bakımında ginseng serum kullanmak uzun zamandır aklımdaydı.Kore güzellik trendlerini takip ederken keşfetmiştim ve bir Kore markasından almayı düşünüyordum ama zamanla ülkemizde üretilen cilt bakım markalarının da ginseng serumlarının olduğunu görünce bu markalardan denemek istedim.Özellikle Doa Kozmetik çok uzun zamandır denemeyi istediğim bir markaydı ve ginseng serumu olduğunu görünce de markayla bu  şekilde tanışmak istedim.Benim gibi hem markayı hem de ginseng serumu merak eden çok diye tahmin ediyorum.Hemen yazıya başlayalım o zaman.



Doa Kozmetik, Trendyol'da mağazası bulunan ve cilt bakım ürünlerine sahip bir marka.Fiyatları piyasaya göre uygun.Ben zaten biraz da bu yüzden almak istedim.Bir diğer alma sebebim de ürünlerin resimlerde doğal duruyor olmasıydı.Bunların hepsinden bahsedeceğim yazının devamında.Bir diğer bahsetmek istediğim şey de ürünler resimlerde küçük duruyor ama diğer yüz serumlarıyla aynı boyda ve aynı gramaja sahip..Şimdi araştırdığım kadarıyla markaya bir göz atalım.

-Doğal bitki yağları, vitaminler, asitler ve ileri kozmetolojik hammaddeleri kullanarak mümkün olan en doğal malzemelerle üretilen ürünlere sahip.

-Vegan bir marka ve içerisinde hayvansal hiçbir madde bulunmuyor.

-Çevreye karşı duyarlı bir marka.(Ürün karton bir paketlemeye sahip, mümkün olduğu kadar az atık çıkarmaya özen göstermişler.Ürün bitince de şişeyi geri dönüşüme atmayı tavsiye ediyorlar.

-Hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.



Gelelim Ginseng Serum yorumlarıma.Ama önce ürün özelliklerinden bahsedeyim.Doa Ginseng Serum, içerdiği bitkisel özler ve nemlendiriciler ile cildin daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur.Göz altı dahil tüm yüzde, boyun, dekolte ve eller üzerinde kullanıma uygundur.Bunlar ürün üzerinde yazanlar.Ürün içeriğinde ginseng özü dışında niasinamid, panthenol ve betaglukan gibi tanıdık içerikler bulunuyor.Bunların ürün içindeki oranı da ürünün paketi üzerinde yazılmış.Ginseng özü; cilt bariyerini güçlendirme, cildi yenileme, cildin yaşlanmasına karşı cildi korumaya yardımcı olma, ince kırışıklık görünümünü azaltma, nemlendirme ve cilde ışıltı katma gibi güzel özelliklere sahip bir içerik.Böyle özelliklere sahip bir ürünün en güzel yanı da gün içinde istediğiniz her an uygulanabilir olması.İncecik bir yapıda ve cildi yormayan bir formulasyona sahip olduğundan bu şekilde kullanılabiliyor.Bu arada ürün sanrım parfümsüz, çünkü bana kokusuz gibi geldi.

Ürünün bendeki etkilerinden ve yorumlarımdan bahsedeyim.Ürün damlalıklı ve ben genellikle bu damlalığı yarım dolduracak kadar alıp tüm cildime uyguluyorum.Markadan bir yorum geldi; en fazla 2-3 damla kullanmak gerekiyormuş.Serumu cildime uygulayıp dağıttığımda çok kısa bir süre su gibi yapı kalıyor ama cilt tarafından anında emiliyor.Sonrasında ise cilde çok fazla yapış yapış his vermeden hem içerden hem dışardan inanılmaz güzel bir nem sağlıyor.Bu nem yağlı görüntüden çok canlı ışıl ışıl bir görüntü gibi duruyor ciltte.Sanki mat-kadifemsi bir nemlendirici gibi düşünebilirsiniz.Bu da cildin daha canlı ve genç görünmesini sağlıyor.Bu ışıltıyı anında verdiği gibi uzun süre de ciltte kalmasını sağlıyor.Ayrıca ciltte yumuşacık bir his bırakıyor.Ürünü kullandığım süre boyunca gerçekten cilt bariyerime iyi geldiğini fark ettim.Diğer zamanlara oranla cildim çok daha iyi ve daha hızlı toparlanıyo.Hatta şöyle söyleyeyim, son zamanlarda cildim biraz problemliydi.Sonra ginseng serumu düzenli kullanmaya başladım ve çok daha hızlı toparlandığını fark ettim cildimin.Ayrıca bir ara da retinolle birlikte kullandım ve retinolün yan etkilerini azalttı.İçeriğindeki niasinamid sayesinde de sivilce izlerimin iyileşme hızı arttı.Cildimdeki ton eşitsizliğine iyi geldi.Ürün kullandığım süre boyunca sivilcelenme yapmadı.Denediğim ilk ginseng serumdu ve ürüne bayıldım.Benim cildime çok iyi geldi.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.



Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Bu ürün, özellikleri bakımından harikaymış. Sanırım her yaşa uygun...
    Deneyip tavsiye ettiğiniz ve paylaşım için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet her yaş için kullanıma uygun:) Rica ederim:)

      Sil
  2. Benim için yeni bir serum, Teşekkürler incelemeniz için....

    YanıtlaSil
  3. Fiyatının uygun olmasıyla dikkatimi çok çeken bir markaydı, sosyal medyada da bayağı övülüyor. Senin yazını görmem çok güzel oldu. Güzel yazmışsın yazın hoşuma gitti aklımda soru işareti olan şeyler cevap buldu. Hayvanlar üzerinde deney yapılmadığı için kalbimi çaldı. Yazı için kendi adıma teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim yazıda merak ettiklerini bulmana:)Benim de markayla ilk tanışmam oldu bu ürünle birlikte ve beğendim:)Rica ederim ne demek:)

      Sil
  4. ilginçmiş bu ve faydalı demek ki saol :)

    YanıtlaSil
  5. Yazını okuyunca merak ettim, kullanıcı yorumlarına da baktım, herkes çok memnun:) Her ayrıntısını yazmışsın, güzel bir ürün:) Favorilerime ekledim:))) Ayrıca hayvanlar üstünde deney yapmadığı için kesinlikle alınır:) Emeğine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının faydalı olmasına sevindim:)Hem ürün hem de marka çok iyi çıktı:)Çok teşekkür ederim:)

      Sil