WATSONS TENCEL HYALURONIC ACID KAĞIT MASKE İNCELEME YAZISI | ESKİ VE YENİ VERSİYONU KARŞILAŞTIRMASI💧


Watsons'ın kağıt maskeleri bir dönemin uygun fiyatlı cilt bakım ürünleri arasındaydı.Hayvan deneyleri yapmayan markalardan alışveriş yapmaya başladığımdan beri bu maskelerden almıyordum.O yüzden güncel fiyatları hakkında pek bilgim yok.Ama son güncellemelerden sonra hayvanlar üzerinde deney yapmadıklarını öğrendim.Bir de maskelerin Kore üretimi olması da ürünün cilt bakımı üzerindeki başarısını bir tık arttırdığı için güzel ürünlerden.Watsons'ın kendi maskeleri de çeşit çeşit.Mesela bugün anlatacağım maskeleri Hyaluronic Acid içerikli olarak geçiyor.Ben de bu seriden bayağı bir çeşit denemişim.Hepsini bu yazıda anlatacağım.



Maskelerin eski versiyonları hyaluronik asit içerikli olarak geçiyor ama yeniler Jeju suyu ile birlikte hyaluronik asit içeriyor.

Maskelerin eski versiyonu;

-Hyaluronik asit ile özel olarak formüle edilmiştir.Nem koruyucu bir tabaka oluşturmak için yüksek miktarda suyu tutarak nem kaybını önlemeye yardımcı olur.Vitamin B5 ile birlikte daha nemli, yumuşak ve esnek görünen bir cilde sahip olmanıza yardım eder.Yüksek afiniteli Tencel Maskeler, ipeksi bir his yaratabilmek için biyolojik olarak parçalanabilen liflerden üretilmiştir.Maskeler yüzünüze en iyi oturabilecek şekilde tasarlanmıştır.Daha çok esans içermesi ve cilde daha iyi nüfuz edebilmesi için yoğun lifler içerir.


Eski versiyondan denediğim maske çeşitleri;

Brown Rice- Kahverengi Pirinç Yağı, cildinizi çevresel etkilerden korumaya ve cilt tonunuzu düzgünleştirmeye aynı zamanda daha aydınlık ve nemli bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.Maskelerin bu çeşidi, cildimi aydınlattı.Cilt tonumu hafif bir şekilde açtı.Çok iyi nem sağladı ve cildimin daha sağlıklı görünmesine yardımcı oldu.


Black Pearl- Siyah İnci, içeriğindeki 20 çeşit mineral ile cildinizin daha pürüzsüz ve yumuşak görünmesine yardımcı olur.Bu maskenin cilde etkileri; cildimi pürüzsüzleştirmesi ve yumuşacık yapması oldu.Hatta makyaj altı bazı gibi pürüzsüz bir his bıraktı.Ayrıca yoğun ve çok iyi bir nem sağladı.


Apple- Elma, cildinizi arındırmaya ve temizlemeye aynı zamanda daha pürüzsüz görünen bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.Cildimi ve gözeneklerimi az da olsa arındırdı.Temiz bir his sağladı.Cilt tonumu açtı ve cildimdeki renk eşitsizliğini giderdi.


Olive- Zeytin, cildinizi derinlemesine temizlemeye ve cildinize parlak bir görünüm sağlamaya yardımcı olur.Cildime ışıl ışıl ve nemli bir görünüm sağladı.Sanki saatlerce bakım yapmış gibi hoş bir görüntü verdi.


Maskelerin yeni versiyonu;

-İçerdiği Jeju suyu ve hyaluronik asit ile cildinizi nemlendirmeye ve canlandırmaya yardımcı olur.Cildinize yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.Tencel markalı Iyocell elyaflı yüz maskesi, yüze rahatlıkla oturarak daha fazla özün cilde nüfuz etmesine yardım eder.

-Renklendirici, alkol, paraben ve silikon içermez.

-Maske içerisinde bolca serum var.Tek kullanım için fazla seruma sahip, kalanıyla başka maske yaparak değerlendirmeyi seviyorum ben bu tarz ürünlerle.

-Eski versiyonlarına göre daha ince kumaşa sahip, lif gibi.Neredeyse yok gibi duruyor cilde oturduğunda ve ağırlık yapmıyor.Cildi tamamen sarıyor ve cilde tam oturuyor.

-Eski maskelerin ciltte bıraktığı his yapış yapıştı.Yeni versiyonunun serumu cilt tarafından daha kolay emiliyor ve yapışkan his bırakmıyor ciltte.



Maskelerin yeni versiyonundan denediğim çeşitleri;

Snail- Koruyucu etkili yüz maskesi.Salyangoz özü benim cildime genellikle iyi gelir.Bu maskenin cildime etkileri ise cildimi pürüzsüz ve ışıl ışıl yapması oldu.Cildimi çok iyi nemlendirdi.Ayrıca cildi yumuşacık yapıyor.Uygulama sonrasında cildin pürüzsüz görünmesini sağlıyor.Yalnız sonradan oluşan kuruluğu ve tahrişi önlemedi.Kokusu vanilyalıydı.


Ginseng- Onarıcı maske.Ginsengli maskeler benim cildime çok iyi geliyor.Bu maske de uygulama sonrasında cildime çok iyi geldi.Cildimin daha canlı görünmesini sağladı.Çok iyi nemlendirdi.Pakette kalan fazla serumu kullanmamama rağmen maske üzerindeki serum fazlasıyla nemlendirmeye yetti.Serum cilt tarafından güzelce emildi.Hafif bitkisel ve hoş bir kokusu vardı.


Chia Seed- Arındırıcı etkili chia tohumu maskesi.Cildime çok iyi nem sağlayan güzel bir maskeydi.


Double HA- Yoğun nemlendirici maske.Serumunun yapısı ince bir maske.Cilde canlı ve sağlıklı bir görüntü katıyor.Ama sağladığı nem uzun süre ciltte kalmıyor.Sonradan oluşan kuruluğu önlemiyor.Meyveli bir kokuya sahip.

Fiyatları çok uygun ve artık hayvan deneyi de yapmadıkları için stoklayacağım bir maske serisi olabilir.Genel olarak cilde, uzun süre bakım yapmış hissi ve görüntüsü katıyorlar.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Evet, nemlendirme açısından biraz daha iyiler:)

      Sil
  2. Uzun zamandır maske alışverişi yapmamıştım, teşekkürler paylaşım için...

    YanıtlaSil
  3. Ginseng olanından alayım ben de, seviyorum kağıt maskeleri:))) Bir de içeriği yenilenmiş, çok daha iyi olmuş:))) Emeğine sağlık:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yenileri daha iyi gibi:)Teşekkür ederim:)

      Sil
  4. Ginsengli maskeden bakayım mağazasına gidince.
    Deneyip bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil