BEAULIS GLIDE IT FIRÇA UÇLU EYELINER İNCELEME YAZISI🖌


Kalem tipi eyeliner alırken genellikle fırça uçlu olanları tercih ediyorum.Bu tarz fırçaya sahip eyelinerları ilk Kore-Japon-Tayland markalarında denemiştim ve çok hoşuma gitmişti.O zamanlarda bu tarz eyelinerlar ülkemizde üretimde değildi ama bir müddet sonra bazı markalar fırça uçlu eyeliner çıkarmaya başladı.Ben özellikle Beaulis markasının böyle bir eyeliner çıkardığını duyunca sevinmiştim.Çünkü hem rahatlıkla ulaşılabilir hem de uygun fiyatlıydı.Ürünü alıp denedim ve şimdi sizlerle yorumlarımı  paylaşacağım.



Ürünün özelliklerine bir bakalım;

-Fırça uçlu eyeliner.

-Suya dayanıklı.

-Süper bir şekilde kayarak kolay uygulama sağlar.

-Uzun süre dayanıklı.

-Bulaşma yapmaz.

-Vegan.


Benim ürün hakkındaki yorumlarım;

-Fırça ve ince uca sahip, kalem şeklinde eyeliner.Böyle olunca istediğiniz incelikte eyeliner çizgisi çekebiliyorsunuz.Özellikle ince eyeliner çekmek için müthiş bir ürün.Kuyruk yapmak da oldukça kolay.

-Sadece kirpik diplerini belirginleştirmek ve daha doğal bir görüntü oluşturmak için bile kullanabilirsiniz.Çok ince çizgi bile çekilebildiğinden kirpik diplerini doğal görünecek şekilde dolduruyor.

-Düz bir şekilde kalın eyeliner hattı da çizilebiliyor.

-Uygulaması ve istediğiniz şekilde eyeliner çizgisi çekmesi oldukça kolay.

-Fırçası uygularken gerçekten kayıyor gibi.Bu yüzden hem çok kolay hem de güzel bir uygulama sağlıyor.

-Neredeyse hatasız ve hızlı bir şekilde eyeliner çekilebiliyor.

-Pigmentasyonu güzel.Tam renk veriyor.

-Kalıcılığı iyi.Gün boyu silinmiyor.Çok yoğun yağlanma yada nem problemi olmadığı sürece güzel.

-Çok fazla bulaşma yada akma yapmıyor.Ama tam olarak suya dayanıklı olduğunu düşünmüyorum.Yoğun suya maruz kaldığında akma yapabilir.

-Benden eyeliner tavsiyesi istendiğinde genellikle bu ürünü söylüyorum.Hatta kendim için de yedekledim ve sanırım yedeklemeye de devam edeceğim:) Çok sevdiğim ve başarılı bulduğum bir ürün.


Bendeki rengi; 

100 Black- Ne parlak ne de tamamen mat yapıda, yoğunluğu iyi olan siyah renge sahip.Sanırım bir de kahverengisini çıkarmışlar.Denersem bu yazıya eklerim onu da.



Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.


Beaulis markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar