BEAULIS TWIST IT ASANSÖRLÜ GÖZ KALEMİ İNCELEME YAZISI🖤


Göz kalemlerini genel olarak kirpik diplerimin boş görünmemesi için, o kısımları doldurmak için kullanırım.Özellikle siyah kalemleri bu yüzden kullanıyorum.Eskiden bu boşluklar çok belli olurdu ama zamanla kirpiklerim sıklaşınca çok sık kullanmamaya başladım.Yine de yoğun ve sık kirpik görünümünü desteklemek için ara ara makyajlarımda kullanıyorum.Diğer renkte olan göz kalemlerini ise genellikle alt kirpik diplerimi renklendirmek için kullanmayı seviyorum.Bu yazımda sizlere denemiş olduğum göz kalemlerinden biri olan Beaulis'in Twist It Asansörlü Göz Kalemi'ni anlatacağım.



-Suya dayanıklı, bulaşma yapmaz, 10 saate kadar dayanıklı diyor özelliklerinde.

-Adından da belli olduğu gibi çevrilerek açılan, asansörlü tasarıma sahip bir göz kalemi.İncecik ve sade tasarımı ile ürün oldukça güel duruyor.Tam çantaya atmalık bir tasarıma sahip.

-Kalemin yapısı kremsi ve yumuşacık.Uygulama yaparken göz çevresine zarar vermiyor.Bu yapıda göz kalemlerini seviyorum.Uygulama kolaylığı sağlıyor.Bu kalem de uygularken kolay bir şekilde kayıyor.

-Pigmentasyonu oldukça yoğun.Uygulama esnasında yoğun renk veriyor.Ve duruşu da yine oldukça yoğun renge sahip.

-Kalıcılığı bana göre orta gibi.Biraz uygulamaya da bağlı aslında.Az uyguladığınızda gün içinde parça parça siliniyor ama yoğun uygulamada kalıcılığı orta diyebilirim.Ama yine de zamanla hatta kısa bir zaman içerisinde göz çevresine akma ve bulaşma yapıyor.Hatta baya yoğun oluyor bu bulaşma.

-Benim göz kalemlerinde ilk denediğim özelliği üst kirpik diplerine uygulayıp gözün altına bulaşıp bulaşmadığı oluyor.Bu üründe bulaşma oldu ama hafif diyebilirim.Yine de bu konuda çok başarılı bulmadım.

-Yapısını ve uygulama kolaylığını sevsem de gün içerisinde hızlı şekilde akma ve bulaşma yaptığı için, uzun süre göz kalemi kullanacağım zamanlarda tercih etmem.


Ürünün bendeki rengi;

100 Black- Yoğun, mat bir siyah.Uygulandığında simsiyah duruyor.



Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.


Beaulis markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. ayyy çizgi filmlerdeki gibi kirpikler gibiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürün de kirpik diplerine uygulanınca yoğun gösteriyor öyle:)

      Sil