REVOLUTION PRO FOUNDATION MIXER İNCELEME YAZISI | FONDÖTEN RENGİ AÇAN ÜRÜN🤍


Fondöten rengi seçimi konusunda makyaja ilk başladığım zamanlarda ve bir müddet sonrasına kadar yanlışlıkla koyu renk seçimlerim oluyordu.Yapısını çok sevsem de rengi bende koyu durduğundan bu fondötenleri kullanamıyordum.Daha sonra renklerini açmak için bir teknik bulmuştum.Hatta yazısını şurada paylaşmıştım.Ama ilerleyen zamanlarda birkaç markanın fondötenlerin rengini açmak ve koyultmak için özel ürünler çıkardığını görünce almak istedim.Bana her zaman lazım olacak bir ürün olduğundan koleksiyonuma ekledim.Bu yazımda sizlere Revolution Pro Foundation Mixer ürününü anlatacağım.



-Ürün fondöten karıştırıcı olarak geçiyor.

-Yapısı çok ince.Bu şekilde olduğu için fondötenle çok rahat bir şekilde karıştırılıp homojenize oluyor.Çok kolaylıkla ve hızlı bir şekilde karışıyor.

-İki damla rengi açmaya yetiyor.Fazlası çok açık kalabilir.Kendi cilt tonunuza ve fondöteninizin koyuluğuna göre miktarı azaltıp arttırabilirsiniz.

-Bendeki Lightening olanı.Rengi neredeyse beyaz diyebilirim.Pembe alt tonlu bir renk.Bu renkle beraber birçok farklı ton ve etki seçeneği de var.Mesela fondötene ışıltı katmak Illuminating yada fondöteni koyulaştırmak için Darkening seçenekleri gibi.

-Fondötenin rengini çok iyi açıyor.Bu konuda gerçekten başarılı bir ürün.Bana iki ton koyu gelen fondötenin rengini tam ten renime eşitleyecek tona çevirdi.

-Ben acaba ürün zamanla oksitlenip karıştırılan fondötenin rengini alır mı diye düşündüm ama asla böyle bir problem yaşatmıyor.Durduğu süre boyunca hatta gün boyunca herhangi bir koyulaşma olmuyor.Hangi tonda uygulandıysa tüm gün o ton kalıyor cildinizde.

-Karıştığı fondötenin etkisini değiştirmiyor.O fondöten matsa mat, ışıltılıysa ışıltılı bitiş sağlıyor.

-Yapısı ince olduğundan karıştırılan ürünün yapısını biraz hafiflettiğini düşünüyorum.Yoğun fondötenle karıştırılıp uygulandığında bile ağırlık yapmıyor bu karışım ciltte.

-Fondöteni ciltte pürüzsüz ve güzel gösteriyor.

-Kalıcılığı başarılı.

-Yapısı ve renginden dolayı tek başına kullanmak mümkün değil.

-Uygun fiyatlı, fondöten rengi değiştiren ürün olarak başarılı.Hatta makyaj koleksiyonunun da olmazsa olmaz bir parçası diye düşünüyorum.



Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.




Revolution Pro, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar