L.O.V LIP AFFAIR COLOR AND CARE LIP PENCIL İNCELEME YAZISI🖌


Bugün dudak kalemi serimizden devam edelim.Eskiden renginden dolayı çok sık kullanamadığım dudak kalemlerinin renkleri moda olunca bu ürünleri sıkça kullanmaya başladım.Aslında elimde en az ürüne sahip olan makyaj kategorisinden biri sanırım dudak kalemleri ama yine de beni idare edecek kadar var diyebilirim.Bu dudak kalemlerinden bazılarını gerçekten çok sevdiğimden onlar hızla eridi tabii.Bu yazımda sizlere dudak kalemi koleksiyonumdan L.O.V Lip Affair dudak kalemini anlatacağım.



L.O.V markasından daha önce farklı bir ürününü yorumlarken bahsetmiştim.Sanırım şu sıralar üretimini durdurmuş fakat Essence markasıyla benzer yapıda ürünleri olduğunu düşünüyorum.Muadil olarak Essence'e bakılabilir.

Markanın Lip Affair dudak kalemi, renklendirme ve dudakları korumayı vaat eden bir ürün.Ayrıca uzun süre dayanıklı olduğunu belirtmişler.Ekstra hafif doku ve yoğun yağlarla zenginleştirilmiş formüle sahip.Ürünün tasarımı klasik dudak kalemi şeklinde ama ufak detayı ürünü farklı yapmış.Kalemtraş ile açılabilen ahşap yapıda tasarlanmış bu dudak kaleminin arka kısmında fırçası var.Bu fırça küçük ve yassı ruj fırçası şeklinde.Yapısı yumuşak.Daha önce ruj dağıtmak için bu tarz fırça kullanmıştım ama sanırım dudak kalemi için ilk defa böyle bir fırça kullandım.

Dudak kaleminin yapısı yoğun.Ne çok sert ne de yumuşak.Kalemi direkt uyguladığınızda çok fazla zor olmuyor ama fırçası ile uygulanan dudak kalemini dağıtmak zor oluyor.Ürünü tamamen dağıtmaktan  ziyade sanki bulaşmış gibi bir görünüm bırakıyor.Fırçası ürünü dağıtmaktan çok kalemin duruşunu yumuşatmak için, keskinliğini hafifletmek için kullanılabilir.Bu şekilde kullanıldığında kalemin duruşu gölge gibi daha doğal oluyor.

Pigmentasyonu güzel bir ürün.İlk sürdüğünüz anda rengini tamamen veriyor.Tek başına kullanıldığında tam renk ve hafif mat bir duruş elde ediyorsunuz.Çerçeveleme yapılmak için kullanıldığında da çok hoş duruyor.Güzel bir kontür efekti sağlıyor.Özellikle fırçasıyla dağıtılarak kullanıldığında daha hoş duruyor.Kalıcılığını da beğendim.Tamamen kalıyor diyemem ama çoğu dudak kalemine göre daha dayanıklı.Bunun dışında dudakları kuruluktan koruma etkisini çok fark edemedim.


Ürünün bendeki rengi;

No 560 %100 Jana- Pembe alt tonlu canlı bir kırmızı renge sahip.Az sürüp dağıtıldığında hoş duruyor.Tam sürüldüğünde de duruşu güzel.



L.O.V markası hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Markayı ilk defa duydum. Pembenin alt tonu olması güzelmiş hayatım boyunca hiç sürmediğim için ürün pek ilgi alanıma girmedi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi hoş duruyor ama kullanmayı sevenler için:)

      Sil
  2. Kalemi fırçasız kullanmak daha mantıklı geldi. 😊

    YanıtlaSil
  3. ya dudak kalemi deyince hep aklıma filmlerdeki makyaj sahneleri geliyo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sık kullanılıyor makyaj sahnelerinde:)

      Sil